Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha

Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Městská část Praha 22
Nejzelenější částí Prahy je Městská část Praha 22, kde se nachází více než 1500 hektarů přírody, sportu a kultury. Rozkládá se na jihovýchodním okraji Prahy. Skládá se z Uhříněvsi, Hájeku u Uhříněvsi a Pitkovic. Praha 22 je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid, zeleň a pohodlí v blízkosti centra Prahy.
Městská část Praha 22
Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Posláním a cílem asociace je podpora a zastupování společných zájmů všech, kdo se zabývají vývojem, výrobou a prodejem nábytku.

Atelier pro knižní tvorbu, grafiku, tisk, divadlo, fotografii. Produkce tiskovin Fotografické práce, grafika. Tisk brožury, plakáty, vydávání knih a učebnic.

Hlavní podatelna: Mariánské nám. 2, Praha 1, 110 01, fax: 236 00 7102 Návštěvní doba: pondělí 8.00 - 17.00 hod úterý 8.00 - 16.00 hod středa 8.00 - 18.00 hod čtvrtek 8.00 - 16.00 hod pátek 8.00 - 15.00 hod Podatelna Jungmannova 35/29, Praha 1, 110 00, Fax: 236 00 7157 Návštěvní doba pro veřejnost: Po - Čt 8, 00 - ...

Poskytujeme informace o úřadu, službách a kulturně-společenském dění daného území. Poskytování služeb Czech POINTu.

Poskytujeme informace o úřadu, službách a kulturně-společenském dění daného území. Poskytování služeb Czech POINTu.

Poskytujeme informace o úřadu, službách a kulturně-společenském dění daného území. Poskytování služeb Czech POINTu.

Zaměřujeme se na poskytování informací o úřadu, službách, kulturně-společenském dění daného území a dalším. Poskytování služeb Czech POINTu.

Zajišťování informací o úřadu, službách a kulturně-společenském dění daného území. Poskytování služeb Czech POINTu.

Národní výbor Mezinárodní obchodní komory - zastupování podnikatelské sféry - podpora mezinárodního obchodu v oblasti bankovnictví, logistiky a obchodních vztahů

Občanské sdružení Pořádání - přednášky - semináře

Zájmové sdružení v oboru veřejných vodovodů a kanalizací.

Sdružení nájemníků ČR je jednotnou organizací působící na celém území České republiky. Při uplatňování svých programových cílů využívá SON svých poznatků z členství v Mezinárodním svazu nájemníků, spolupráce se státními orgány všech stupňů, s orgány samosprávy, s právnickými a fyzickými osobami, které mají podobné cíle. PROSAZUJE: oprávněné ...

Organizování besed, léčebných pobytů či půjčování přístrojů vylepšujících domácí prostředí alergiků. Nabídka kurzů přípravy speciálních pokrmů.

Sdružení na pomoc dětem s handicapy, které provozuje Komunitní centrum Motýlek poskytuje od roku 2001 odborné sociální služby dětem se širokým spektrem specifických potřeb. Přehled naších služeb Centrum denních služeb: navštěvují děti se zdravotním postižením (tělesným, mentálním i kombinovaným, Downovým syndromem, autismem, DMO aj.) ...

Zájmové sdružení PRO děti a mládež

Sdružení importérů součástí automobilů, servisní a garážové techniky je dobrovolným otevřeným zájmovým sdružením právnických osob podnikajících na území České republiky, a to importérů kvalitních značkových součástí automobilů a kvalitní servisní a garážové techniky.