Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha

Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Městská část Praha 22
Nejzelenější částí Prahy je Městská část Praha 22, kde se nachází více než 1500 hektarů přírody, sportu a kultury. Rozkládá se na jihovýchodním okraji Prahy. Skládá se z Uhříněvsi, Hájeku u Uhříněvsi a Pitkovic. Praha 22 je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid, zeleň a pohodlí v blízkosti centra Prahy.
Městská část Praha 22
Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Asociace čistících stanic - zvyšování kvality produktů přepravovaných v cisternách, kontejnerech a jiných hromadných obalech

Organizace zastupuje zájmy bezpečnostních manažerů, přispívá k jejich vzdělání a výměně zkušeností.

Podpora pacientů postižených syndromem demence a jejich rodin.

Udílení licencí, řešení stížností na jednotlivé advokáty a jejich společníky. Seznam advokátů a advokátních koncipientů. Právní poradenství.

Zajišťuje provozování, provozuschopnost, modernizaci a rozvoj železniční dopravní cesty. Přiděluje kapacitu dopravní cesty a provozuje celostátní železniční dráhy a regionální dráhy ve vlastnictví státu. Správa železniční dopravní cesty, státní organizace (SŽDC) vznikla dne 1.1.2003 na základě zákona č. 77/2002 Sb. Základním posláním ...

Poskytování informací o aktivitách hlavy státu a o České republice.

Přímo řízená rozpočtová organizace MMR. - úkolem organizace je převzetí, evidence, správa a privatizace majetku státu na území bývalých vojenských újezdů Mladá a Ralsko.

Nabídka služeb agentury pro podporu reginálního rozvoje. Realizace programů Phare a tvorba regionálních informačních systémů.

Pořádání - letní i zimní tábory - víkendové akce pro děti.

Podpora činnosti oblastních svazů, organizace soutěží.

Nejvyšší kontrolní úřad je nezávislý orgán, který vykonává kontrolu hospodaření se státním majetkem a plnění státního rozpočtu. Postavení, působnost, organizační strukturu a činnost upravuje zákon č. 166/1993 Sb. o Nejvyšším kontrolním úřadu, ve znění pozdějších předpisů

Asistenční služby a likvidace pojistných událostí. Odtah vozidel, cestovní pojištění .

Společenství náboženských obcí v oblasti středních Čech.

Středisko Ratolest v Praze 10 je nestátní neziskovou organizací, která poskytuje služby dětem a mladým lidem s mentálním a kombinovaným postižením. Součástí střediska je: - denní stacionář - středisko rané péče - speciální škola pro žáky s kombinovaným postižením.

Příspěvková organizace Ministerstva zahraničních věcí ČR, jejímž posláním je prostřednictvím sítě českých center vytvářet dobré jméno a pozitivní obraz ČR ve světě v kulturní sféře.