Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha

Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Městská část Praha 22
Nejzelenější částí Prahy je Městská část Praha 22, kde se nachází více než 1500 hektarů přírody, sportu a kultury. Rozkládá se na jihovýchodním okraji Prahy. Skládá se z Uhříněvsi, Hájeku u Uhříněvsi a Pitkovic. Praha 22 je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid, zeleň a pohodlí v blízkosti centra Prahy.
Městská část Praha 22
Organizování volného času dětí a mládeže a dětské rekreace.

Prevence nemocí a podpora zdraví. Programy a aktivity pro podporu zdraví pro školy, podniky, města, obce, zdravotnické zařízení, seniorská centra.

Lidé Činnost sdružení je zaměřena na práci s dětmi a mládeží. Všestranný rozvoj mládeže, integrace dětí z dětských domovů do prostředí jejich vrstevníků z rodin. Tento cíl je naplňován především organizováním sportovních a vzdělávacích aktivit pro mládež, zejména farních dětských letních táborů. Návštěvy dětí v dětském domově ...

Pionýr je demokratické, dobrovolné, samostatné a nezávislé sdružení dětí, mládeže a dospělých (dle zákona č. 83/1990 Sb.). Působí v celé republice, oddíly a kluby naleznete na více než devíti stech místech. Nabízí aktivní činnost dívkám i chlapcům – členům. Mnoho aktivit je i zcela otevřených. Vše zajišťují tisíce dobrovolníků, vedoucích, jejichž ...

Sdružení provádí ověřování kvality výrobků a služeb. Propůjčování značky kvality CZECH MADE, organizování programu Národní ceny kvality ČR. Vzdělávací a poradenské služby

Sdružení věnující se propagaci společenského tance formou tanečních vystoupení, show, tanečních kurzů a lekcí, spoluprací s ostatní organizacemi. Nabízí individuální výuku pro páry či jednotlivce v příjemném tanečním studiu v centru Prahy. Specializujeme se též na svatební tanec pro novomanžele. Nabídnout můžeme též vše okolo tance pro Váš ...

Organizování a pořádání mezinárodních konferencí, seminářů a vzdělávacích odborných akcí.

Zajištění výměny informací, účasti na legislativních pracích, pomoci při výuce stavebního práva na vysokých školách a odbornosti publikační činnosti.

Zájmové sdružení. Česká společnost ornitologická.

Profesní organizace sdružuje odborníky zabývající se řízením, projektováním, výrobou, výzkumem a vývojem procesů chemické a potravinářské technologie.

Péče o rozšiřování vědeckotechnických poznatků, přispívání k trvalému zvyšování odbornosti inženýrů.

Instituce organizačně, administrativně a ekonomicky podporuje činnost sdružených spolků, prosazuje a chrání jejich společné zájmy a práva.

Zájmové sdružení. Křesťanská misijní společnost.

Informace a služby pro zahraniční cestovní kanceláře a turisty směřující do Prahy a celé České Republiky.

Nabídka přehledu vyšších odborných, vysokých a jazykových škol i pomaturitních kurzů. Poradenství při vyběru školy a při přihlašování.

Adresy dalších budov Ministerstva průmyslu a obchodu: Politických vězňů 20 112 49 Praha 1 tel: 224061111 fax: 224221575 Washingtonova 13 112 49 Praha 1 tel: 224061111 fax: 224212133 Gorazdova 24 128 00 Praha 2 tel: 224907111 fax: 224915064