Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha

Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Městská část Praha 22
Nejzelenější částí Prahy je Městská část Praha 22, kde se nachází více než 1500 hektarů přírody, sportu a kultury. Rozkládá se na jihovýchodním okraji Prahy. Skládá se z Uhříněvsi, Hájeku u Uhříněvsi a Pitkovic. Praha 22 je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid, zeleň a pohodlí v blízkosti centra Prahy.
Městská část Praha 22
Celní správa České republiky Instituce je bezpečnostním sborem a její činnost zapadá do systému celního dohledu nad zbožím v rámci jednotného celního území Evropské unie.

Svaz zabývající se sportovním i rekreačním potápěním, focením pod vodou. Sdružuje instruktory a pořádá různé akce.

Sdružování odborníků a příznivců železniční, silniční a vodní dopravy, organizace odborných akcí, seminářů, konferencí a kongresů k aktuálním tématům.

Sdružení pracovníků dezinfekce, dezinsekce, deratizace zajišťuje kvalifikační kursy, vzdělávání, organizuje semináře a školení. Vydává Zpravodaj DDD.

Provoz administrativního sdružení zaměstnaneckých zdravotních pojišťoven v ČR.

Sdružuje organizace důlního průmyslu, rudného a nerudného hornictví a naftového průmyslu.

Svaz podnikatelů pro využití energetických zdrojů: - je zájmová organizace podnikatelů spojených s projektováním, výstavbou a provozem zejména malých vodních elektráren (o instalovaném elektrickém výkonu do 10 MW), fotovoltaických elektráren a v menší míře i ostatních obnovitelných energetických zdrojů.

Hájení zájmů pacientů, příprava zákonů, vyhlášek a účast na dohodovacích řízení.

Podpora, šíření a rozvíjení myšlenek a hodnot, nezbytných pro fungování svobodné společnosti.

Služby: -pečovatelská služba. -domácí zdravotní péče. -jídelna pro seniory. -klub seniorů. Domov pro seniory: U Vršovického nádraží 1547/5, Praha 10 tel.: 277011777

Kulturně a humanitárně orientované občanské sdružení zabývající se problematikou péče a spolupráce s krajany v zahraničí.

Napomáháme ke zvýšení transparentnosti kapitálového trhu, ochraně investorů a podpoře zájmů svých členů

Městská policie zabezpečuje místní záležitosti veřejného pořádku.

Dům dětí a mládeže. Kroužky: - KERAMICKÁ SEKCE - UMĚLECKÁ A JAZYKOVÁ SEKCE - SPORTOVNÍ SEKCE - HUDEBNÍ SEKCE - TECHNICKÁ SEKCE.