Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha

Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Městská část Praha 22
Nejzelenější částí Prahy je Městská část Praha 22, kde se nachází více než 1500 hektarů přírody, sportu a kultury. Rozkládá se na jihovýchodním okraji Prahy. Skládá se z Uhříněvsi, Hájeku u Uhříněvsi a Pitkovic. Praha 22 je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid, zeleň a pohodlí v blízkosti centra Prahy.
Městská část Praha 22
Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Domov důchodců Ďáblice, zařízení sociální péče hl.m.Prahy.

Nezisková nevládní organizace, která svou činností napomáhá k rozvoji vzájemného obchodu mezi českými a izraelskými subjekty.

Sociální a zdravotní pobyty na lůžkovém oddělení i v denním stacionáři. Oddělení výkonu trestu pro ženy.

Sdružení právnických i fyzických osob, zabývající se polygrafickou a příbuznou výrobou v naší republice, dodavatele polygrafických technologií a materiálů pro polygrafickou výrobu, školská zařízení, vyučující polygrafické profese a odborníky.

Vykonávání činností ve prospěch odborných, hospodářských, právních a společenských zájmů svých členů.

Konfederace prosazující naplňování zákona o protiprávnosti komunistického režimu.

Nevládní nezisková organizace, zabývající se pomocí azylantům a cizincům dlouhodobě žijícím na území ČR. Klientům poskytuje zdarma právní a sociální poradenství a podporuje komunitní aktivity.

ADAMUS s.r.o poskytuje pomoc pro seniory formou návštěvní služby v domácnostech 24 hodin denně 365 dnů v roce podle individuálních potřeb a přání.

TEREZA - sdružení pro ekologickou výchovu patří mezi nevládní, neziskové organizace s celostátní působností. Programy pro školy, kroužky, semináře a poradenství. Ekologická výchova, výukové programy pro školy, školní ekologickoé projekty, zájmové kroužky, festivaly v Prokopském údolí, knihovna, videotéka.

Politická, nestranická a nezávislá organizace sdružující účastníky národního odboje za osvobození ve druhé světové válce.

Sdružení vzniklo s cílem podporovat podnikatelskou činnost a zjednodušit komunikaci mezi státní správou a podnikateli. Vydává časopis, pořádá podnikatelské trhy, semináře a setkávání podnikatelů se zástupci obcí, představiteli úřadů, úspěšnými podnikateli a jinými osobnostmi. Nedílnou součástí jsou kluby Hospodářů, jejichž členové se pravidelně ...

Obvodní soud pro Prahu 2 Legerova 7 Praha 2 Tel: 224262375, 224261004 Obvodní soud pro Prahu 3 Jagellonská 5 Praha 3 Tel: 222725243 podatelna: 222713376 Obvodní soud pro Prahu 4 Spálená 2 Praha 2 Tel: 221931111 Obvodní soud pro Prahu 5 Nám. Kinských 5 Praha 5 Tel: 257005111 Obvodní soud pro Prahu 6 Jilemnická ...

Slovensko – Česká obchodní komora (SČOK) byla založena v roce 1999 pod záštitou Ministerstva průmyslu a obchodu České republiky.