Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha

Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Městská část Praha 22
Nejzelenější částí Prahy je Městská část Praha 22, kde se nachází více než 1500 hektarů přírody, sportu a kultury. Rozkládá se na jihovýchodním okraji Prahy. Skládá se z Uhříněvsi, Hájeku u Uhříněvsi a Pitkovic. Praha 22 je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid, zeleň a pohodlí v blízkosti centra Prahy.
Městská část Praha 22
Poslání a cíle Probační a mediační služby České Republiky: - probační a mediační služba usiluje o zprostředkování účinného a společensky prospěšného řešení konfliktů spojených s trestnou činností a současně organizuje a zajišťuje efektivní a důstojný výkon alternativních trestů a opatření s důrazem na zájmy poškozených, ochranu komunity a ...

Duha je občanské sdružení, které na principech zážitkové pedagogiky organizuje volnočasové aktivity pro děti a mládež. Má 4 500 členů ve stovce základních článků (dužin) po celé republice se zaměřením na turistiku a táboření, outdoorové sporty, deskové hry, amatérské umění a mezinárodní výměny. Duha je velice úspěšná v projektech pro děti a mládež ...

Základním posláním Národního ústavu odborného vzdělávání je všestranně napomáhat rozvoji odborného vzdělávání.

Vydavatel základních děl filmové historie a teorie.

Projekt adopce na dálku. Pomoc chudým dětem k dosažení vzdělání.

Organizování vzdělávacích akcí, setkání a workshopů podle potřeb personalistů a majitelů firem. Odborné poradenství v oblasti HR.

Česko - Belgicko - Lucemburská smíšená obchodní komora v České Republice poskytuje podporu obchodnímu rozvoji mezi českými, belgickými a lucemburskými firmami.

Sdružení pražských umělců pořádající výstavy v Čechách i zahraničí.

Posláním ústavu je v zájmu ochrany zdraví občanů: - zajistit, aby v ČR byla dostupná pouze farmaceuticky jakostní.

Posláním Asociace je, prostřednictvím sdružených tělovýchovných jednot, sportovních klubů nebo jiných sportovních organizací, v souladu se zákonem o podpoře sportu v České republice a Evropskou chartou sportu, vytvářet předpoklady pro úspěšné zabezpečení rozvoje sportu.

Profesní sdružení organizací působících v oboru silničního stavitelství.

Sdružení výtvarníků je občanské neziskové sdružení, které spontánně vzniklo v roce 1990 se snahou zachovat na Karlově mostě jeho tradiční atmosféru galerie.

MSDU OS je právním nástupcem ROH. Je dobrovolným společenstvím odborových svazů s působností v České republice a je vlastníkem majetku a nositelem práv a závazků po bývalém ROH.

Poslání nadace Nadace posiluje rozvoj neziskového sektoru, dárcovství a dobrovolnictví, a tím přispívá k rozvoji občanské společnosti a k evropské integraci. Podporuje takové neziskové organizace, které poskytují pomoc ohroženým a znevýhodněným skupinám, hájí lidská práva, demokratické hodnoty, přispívají k vzájemnému soužití a toleranci menšin ...

Domov mládeže. - ubytování pro studentky. Školní jídelna.

Poradna pro handicapované. Poradenství, konzultace, informace, kontakty . Další možnosti spolupráce např. s organizacemi a OS: -spolupráce se s podobně zaměřenými subjekty -předchozí nebo následná péče o klienty -rozšíření nabídky pro klienty -občanská sdružení -úřady, organizace veřejné správy -soukromé firmy "osoby i ...

Účel a cíl nadace: Nadace je zřízena za účelem shromažďování a účelného využívání finančních a dalších prostředků k podpoře programů realizovaných v oblasti zdravotnictví a sociální péče. Jedná se o všestrannou podporu terapeutických programů a alternativních metod směřujících k opětné integraci duševně handicapovaných na území hlavního města ...

Asociace technických bezpečnostních služeb Grémium Alarm, o.s. je reprezentativním profesním sdružením firem a subjektů vyvíjející podnikatelskou, pracovní nebo jinou činnost v oblasti technických služeb a zařízení.

Zájmové sdružení Svaz výrobců a dodavatelů strojírenské techniky - SST

Státní zemědělský intervenční fond (SZIF) je akreditovanou platební agenturou-zprostředkovatelem finanční podpory z Evropské unie a národních zdrojů.

Dozor nad dodržováním podmínek podnikání a výkonem státní správy v energetických odvětvích.