Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha

Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Město Velké Bílovice
Velké Bílovice jsou město v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji. Leží deset kilometrů severně od Břeclavi a žije zde přibližně 3 900 obyvatel. Tato obec je známá jako největší vinařská obec v ČR, obklopuje ji 736 hektarů vinic. Velké Bílovice má také multifunkční sportovní areál a pravidelně pořádá různé akce, jako jsou zpívání pro radost, závody ...
Město Velké Bílovice
Městská část Praha 22
Nejzelenější částí Prahy je Městská část Praha 22, kde se nachází více než 1500 hektarů přírody, sportu a kultury. Rozkládá se na jihovýchodním okraji Prahy. Skládá se z Uhříněvsi, Hájeku u Uhříněvsi a Pitkovic. Praha 22 je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid, zeleň a pohodlí v blízkosti centra Prahy.
Městská část Praha 22
Spolek - aktivně přispívá k obnově pěstování, hospodářského zhodnocování i léčebného využívání jedné z nejstarších kulturních rostlin za účelem zlepšení životních podmínek země a zlepšení stavu životního prostředí.

Občanské sdružení - zlepšování obrazu podnikání a podnikatelů u veřejnosti a kultivovace podnikatelského prostředí v ČR

Nadace přispívající ke zlepšování duševního i tělesného rozvoje dětí a mládeže.

Sdružení se zabývá kulturní a vydavatelskou činností, protidrogová prevence.

Služby: -klub pro děti -jesle -školka -rodinné centrum

Informační a poradenské služby pro neziskové organizace.

Činnost nadace je podporovat obnovu a ochranu kulturního dědictví v České republice.

Rodinné centrum pro celou rodinu výtvarné dílny, cvičení.

Provoz neziskové organizace se zaměřením na vzdělávání sociokulturně znevýhodněných skupin. Podpora asistentů pedagogů a komunitního vzdělávání.

Asociace hotelů a restaurací ČR má přes 1000 členů a představuje významné uskupení. Svými aktivitami ovlivňuje kvalitu hotelových a gastronomických služeb poskytovaných účastníkům domácího a zahraničního cestovního ruchu České republiky. Strategické cíle asociace: - zastupování zájmů členské základny - průzkum potřeb - upevňování ...

Vytváření-podmínek pro sport tělesně postižených a jejich fyzický a duševní vývoj

Sdružení studentů japonského bojového umění Kjúdo - cesta luku. Organizujeme pravidelná cvičení, semináře a pořádáme veřejné ukázky.

Cech podlahářů České republiky vznikl 31.12. 1997 jako otevřená profesní organizace pro všechny podnikatele a živnostníky, kteří realizují dřevěné, laminátové, textilní, povlakové a průmyslové podlahy v souladu s technickými normami. Je členem Hospodářské komory ČR a Svazu podnikatelů ve stavebnictví v ČR. Cech aktivně podporuje výuku mladých ...

Zastupování členů cechu - řemeslníků, malířských firem a odborných učilišť.

Integrace dětí a mládeže se zdravotním postižením a sociálním znevýhodněním a pomoc jejich rodinám, seniorům.