Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha

Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Městská část Praha 22
Nejzelenější částí Prahy je Městská část Praha 22, kde se nachází více než 1500 hektarů přírody, sportu a kultury. Rozkládá se na jihovýchodním okraji Prahy. Skládá se z Uhříněvsi, Hájeku u Uhříněvsi a Pitkovic. Praha 22 je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid, zeleň a pohodlí v blízkosti centra Prahy.
Městská část Praha 22
Město Velké Bílovice
Velké Bílovice jsou město v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji. Leží deset kilometrů severně od Břeclavi a žije zde přibližně 3 900 obyvatel. Tato obec je známá jako největší vinařská obec v ČR, obklopuje ji 736 hektarů vinic. Velké Bílovice má také multifunkční sportovní areál a pravidelně pořádá různé akce, jako jsou zpívání pro radost, závody ...
Město Velké Bílovice
Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Jsme výběrové neziskové sdružení předních agentur výzkumu trhu a veřejného mínění působících v ČR. Hlavní pozornost věnujeme zvyšování kvality služeb důsledným dodržováním etických a metodických standardů. Formulujeme kvalitativní standardy.

Provoz velvyslanectví a kanceláře ekonomického a obchodního atašé pro Vlámský region Belgie.

Úřad průmyslového vlastnictví je ústředním orgánem státní správy na ochranu průmyslového vlastnictví. Rozhoduje o poskytování ochrany na: - vynálezy - průmyslové vzory - užitné vzory - topografie polovodičových výrobků - ochranné známky a označení původu výrobků.

Ochrana majetku a osob Pečovatelská služba Úklidová služba

Občanské sdružení pro minimalizaci společenského znevýhodnění dětí z dětských domovů a zvýšení kvality jejich života

Fond ohrožených dětí je občanské sdružení na pomoc týraným, zanedbávaným, zneužívaným opuštěným nebo jinak sociálně ohroženým dětem, s působností na celém území České republiky.

Sdružení podnikatelů a zaměstnavatelů v oboru vydávání periodického tisku a poskytování obsahů prostřednictvím internetu.

Činnost Unie otců ČR upravují stanovy. Stručně lze říci, že podstatou a cílem je úsilí o optimální fungování rodiny a plnohodnotná výchova dětí, a tím i příštích generací. Moderní odborná literatura nám ukazuje, k jakým ztrátám a škodám u mládeže dochází, nepodílí-li se na výchově otec a to bez ohledu na společenské zřízení. Že u nás v posledních ...

Občanské sdružení Chovná stanice specializovaná na dravce a sovy Programy environmentálního vzdělávání pro školy

Domácí zdravotní péče - ošetřovatelská rehabilitace - osobní asistence - celková hygiena - aplikace injekcí - celková péče

První zmíňky o obci o obci Oujezd se objevuji ve 14. století, kdy byla majetkem kláštera Zdrerazského. 1.7.2001 vzniká zcela samostatný správní obvod Praha 21 s plnou státní správou, kterou úřad m. č. Praha 21, Staroklánovická 260, vykonává pro správní území Újezd nad Lesy, Klánovice, Běchovice a Koloděje. Základní údaje o obci: - rozloha ...

Evropská asociace finančního plánování Česká republika

Cílem Fokusu je pomoci lidem s duševním onemocněním žít plnohodnotný život ve společnosti.