Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha
Obec Želechovice nad Dřevnicí

Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha
Obec Želechovice nad Dřevnicí

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Městská část Praha 22
Nejzelenější částí Prahy je Městská část Praha 22, kde se nachází více než 1500 hektarů přírody, sportu a kultury. Rozkládá se na jihovýchodním okraji Prahy. Skládá se z Uhříněvsi, Hájeku u Uhříněvsi a Pitkovic. Praha 22 je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid, zeleň a pohodlí v blízkosti centra Prahy.
Městská část Praha 22
Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Sdružení PRO pomoc dětem a mladým lidem se získaným handicapem

Asociace podporuje rozvoj liberalizace a konkurenceschopnosti trhu, prezentuje provozovatele pevných sítí při jednáních se správou a regulátorem, podílí se na přípravě regulačních a legislativních pravidel telekomunikačního trhu.

Sdružení - podpora kulturního života a umění v Praze

Občanské sdružení - křesťanské sdružení mladých lidí

Sdružení zaměřující se na podporování harmonického života ve funkčních rodinách s cílem předcházet psychickým, sociálním či ekonomickým krizím

Pořádání sportovního a rekreačního létání, provoz správní činnosti sdružení.

Občanské sdružení - pomoc a podpora osobám napříč generacemi, které jsou ohroženy sociálním vyloučením

Sdružení zajišťující volnočasové aktivity a služby PRO děti se specifickými poruchami učení a chování

Občanské sdružení - podporující studium a povědomí o právu, právních systémech a právní historii

Ochrana životů, zdraví a majetku obyvatel při požárech a poskytování účinné pomoci při mimořádných událostech. Úsek IZS a operačního řízení

Podávání a ověřování žádostí o výpis z rejstříku trestů. Postup při podávání a ověřování žádostí o výpis z rejstříku trestů: (pro fyzické osoby podle zákona č. 269/1994 Sb., o Rejstříku trestů, ve znění pozdějších předpisů) Podávání žádostí: Žádost o výpis z rejstříku trestů (dále jen „výpis“) lze podat na každém obecním úřadě, ...

Pořádání dětských táborů. Volnočasové akce pro děti.

Český výbor pro Unicef. UNICEF (Dětský fond OSN) je hlavní světovou organizací, která se zabývá ochranou a zlepšováním životních podmínek dětí a podporou jejich všestranného rozvoje.

Územní pracoviště Praha-západ Úřad vykonává správu daní, odvodů, záloh na tyto příjmy, spravuje dotace, ukládá pokuty, vybírá a vymáhá odvody, poplatky, úhrady, pokuty a penále.

Sdružování mykologů a pořádání mykologických výstav..

Česká muay - thai asociace - sdružování zájemců o thajský box

Poskytování informačních, poradenských a konzultačních služeb v oblasti měření a zkoušení..

Dobrovolná nezávislá, prestižní, společenská organizace řídících pracovníků - manažerů přidružený člen CEC - Evropské manažerské konfederace v Bruselu účastník Regionálního fóra zemí střední a východní Evropy.