Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha
Obec Želechovice nad Dřevnicí

Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha
Obec Želechovice nad Dřevnicí

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Městská část Praha 22
Nejzelenější částí Prahy je Městská část Praha 22, kde se nachází více než 1500 hektarů přírody, sportu a kultury. Rozkládá se na jihovýchodním okraji Prahy. Skládá se z Uhříněvsi, Hájeku u Uhříněvsi a Pitkovic. Praha 22 je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid, zeleň a pohodlí v blízkosti centra Prahy.
Městská část Praha 22
Organizování volného času dětí a mládeže a dětské rekreace.

Prevence nemocí a podpora zdraví. Programy a aktivity pro podporu zdraví pro školy, podniky, města, obce, zdravotnické zařízení, seniorská centra.

Lidé Činnost sdružení je zaměřena na práci s dětmi a mládeží. Všestranný rozvoj mládeže, integrace dětí z dětských domovů do prostředí jejich vrstevníků z rodin. Tento cíl je naplňován především organizováním sportovních a vzdělávacích aktivit pro mládež, zejména farních dětských letních táborů. Návštěvy dětí v dětském domově ...

Pionýr je demokratické, dobrovolné, samostatné a nezávislé sdružení dětí, mládeže a dospělých (dle zákona č. 83/1990 Sb.). Působí v celé republice, oddíly a kluby naleznete na více než devíti stech místech. Nabízí aktivní činnost dívkám i chlapcům – členům. Mnoho aktivit je i zcela otevřených. Vše zajišťují tisíce dobrovolníků, vedoucích, jejichž ...

Sdružení provádí ověřování kvality výrobků a služeb. Propůjčování značky kvality CZECH MADE, organizování programu Národní ceny kvality ČR. Vzdělávací a poradenské služby

Sdružení věnující se propagaci společenského tance formou tanečních vystoupení, show, tanečních kurzů a lekcí, spoluprací s ostatní organizacemi. Nabízí individuální výuku pro páry či jednotlivce v příjemném tanečním studiu v centru Prahy. Specializujeme se též na svatební tanec pro novomanžele. Nabídnout můžeme též vše okolo tance pro Váš ...

Organizování a pořádání mezinárodních konferencí, seminářů a vzdělávacích odborných akcí.

Zajištění výměny informací, účasti na legislativních pracích, pomoci při výuce stavebního práva na vysokých školách a odbornosti publikační činnosti.

Zájmové sdružení. Česká společnost ornitologická.

Profesní organizace sdružuje odborníky zabývající se řízením, projektováním, výrobou, výzkumem a vývojem procesů chemické a potravinářské technologie.

Péče o rozšiřování vědeckotechnických poznatků, přispívání k trvalému zvyšování odbornosti inženýrů.

Instituce organizačně, administrativně a ekonomicky podporuje činnost sdružených spolků, prosazuje a chrání jejich společné zájmy a práva.

Zájmové sdružení. Křesťanská misijní společnost.

Informace a služby pro zahraniční cestovní kanceláře a turisty směřující do Prahy a celé České Republiky.

Nabídka přehledu vyšších odborných, vysokých a jazykových škol i pomaturitních kurzů. Poradenství při vyběru školy a při přihlašování.

Adresy dalších budov Ministerstva průmyslu a obchodu: Politických vězňů 20 112 49 Praha 1 tel: 224061111 fax: 224221575 Washingtonova 13 112 49 Praha 1 tel: 224061111 fax: 224212133 Gorazdova 24 128 00 Praha 2 tel: 224907111 fax: 224915064