Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha
Obec Želechovice nad Dřevnicí

Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha
Obec Želechovice nad Dřevnicí

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Městská část Praha 22
Nejzelenější částí Prahy je Městská část Praha 22, kde se nachází více než 1500 hektarů přírody, sportu a kultury. Rozkládá se na jihovýchodním okraji Prahy. Skládá se z Uhříněvsi, Hájeku u Uhříněvsi a Pitkovic. Praha 22 je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid, zeleň a pohodlí v blízkosti centra Prahy.
Městská část Praha 22
Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Poslání a cíle Probační a mediační služby České Republiky: - probační a mediační služba usiluje o zprostředkování účinného a společensky prospěšného řešení konfliktů spojených s trestnou činností a současně organizuje a zajišťuje efektivní a důstojný výkon alternativních trestů a opatření s důrazem na zájmy poškozených, ochranu komunity a ...

Duha je občanské sdružení, které na principech zážitkové pedagogiky organizuje volnočasové aktivity pro děti a mládež. Má 4 500 členů ve stovce základních článků (dužin) po celé republice se zaměřením na turistiku a táboření, outdoorové sporty, deskové hry, amatérské umění a mezinárodní výměny. Duha je velice úspěšná v projektech pro děti a mládež ...

Základním posláním Národního ústavu odborného vzdělávání je všestranně napomáhat rozvoji odborného vzdělávání.

Vydavatel základních děl filmové historie a teorie.

Projekt adopce na dálku. Pomoc chudým dětem k dosažení vzdělání.

Organizování vzdělávacích akcí, setkání a workshopů podle potřeb personalistů a majitelů firem. Odborné poradenství v oblasti HR.

Česko - Belgicko - Lucemburská smíšená obchodní komora v České Republice poskytuje podporu obchodnímu rozvoji mezi českými, belgickými a lucemburskými firmami.

Sdružení pražských umělců pořádající výstavy v Čechách i zahraničí.

Posláním ústavu je v zájmu ochrany zdraví občanů: - zajistit, aby v ČR byla dostupná pouze farmaceuticky jakostní.

Posláním Asociace je, prostřednictvím sdružených tělovýchovných jednot, sportovních klubů nebo jiných sportovních organizací, v souladu se zákonem o podpoře sportu v České republice a Evropskou chartou sportu, vytvářet předpoklady pro úspěšné zabezpečení rozvoje sportu.

Profesní sdružení organizací působících v oboru silničního stavitelství.

Sdružení výtvarníků je občanské neziskové sdružení, které spontánně vzniklo v roce 1990 se snahou zachovat na Karlově mostě jeho tradiční atmosféru galerie.

MSDU OS je právním nástupcem ROH. Je dobrovolným společenstvím odborových svazů s působností v České republice a je vlastníkem majetku a nositelem práv a závazků po bývalém ROH.

Poslání nadace Nadace posiluje rozvoj neziskového sektoru, dárcovství a dobrovolnictví, a tím přispívá k rozvoji občanské společnosti a k evropské integraci. Podporuje takové neziskové organizace, které poskytují pomoc ohroženým a znevýhodněným skupinám, hájí lidská práva, demokratické hodnoty, přispívají k vzájemnému soužití a toleranci menšin ...

Domov mládeže. - ubytování pro studentky. Školní jídelna.

Poradna pro handicapované. Poradenství, konzultace, informace, kontakty . Další možnosti spolupráce např. s organizacemi a OS: -spolupráce se s podobně zaměřenými subjekty -předchozí nebo následná péče o klienty -rozšíření nabídky pro klienty -občanská sdružení -úřady, organizace veřejné správy -soukromé firmy "osoby i ...

Účel a cíl nadace: Nadace je zřízena za účelem shromažďování a účelného využívání finančních a dalších prostředků k podpoře programů realizovaných v oblasti zdravotnictví a sociální péče. Jedná se o všestrannou podporu terapeutických programů a alternativních metod směřujících k opětné integraci duševně handicapovaných na území hlavního města ...

Asociace technických bezpečnostních služeb Grémium Alarm, o.s. je reprezentativním profesním sdružením firem a subjektů vyvíjející podnikatelskou, pracovní nebo jinou činnost v oblasti technických služeb a zařízení.

Zájmové sdružení Svaz výrobců a dodavatelů strojírenské techniky - SST

Státní zemědělský intervenční fond (SZIF) je akreditovanou platební agenturou-zprostředkovatelem finanční podpory z Evropské unie a národních zdrojů.

Dozor nad dodržováním podmínek podnikání a výkonem státní správy v energetických odvětvích.