Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha

Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Městská část Praha 22
Nejzelenější částí Prahy je Městská část Praha 22, kde se nachází více než 1500 hektarů přírody, sportu a kultury. Rozkládá se na jihovýchodním okraji Prahy. Skládá se z Uhříněvsi, Hájeku u Uhříněvsi a Pitkovic. Praha 22 je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid, zeleň a pohodlí v blízkosti centra Prahy.
Městská část Praha 22
Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Centrální registr dlužníků České republiky je největším národním i nadnárodním bankovním a nebankovním informačním systémem, který umožňuje vyhledávat nesplacené závazky osob a ekonomických subjektů. Zprostředkovává zobrazení údajů vedených v jednotlivých členských registrech státní správy, bankovních registrů, databází soukromých subjektů ...

Občanské sdružení poskytující služby a komplexní systematickou péči hluchoslepým osobám.

Econnect (Easy connection) nevládní nezisková organizace. Služby: - internetové služby pro neziskové organizace - informační servis pro neziskové organizace.

Nabízíme veřejnosti a lékařům sortiment volně prodejných léků a léčivých prostředků pro účely samoléčby. .

Technické a zdravotní asistence, dokumentace a řízení akcí, přenosy obrazu ze zásahu na řídící pracoviště.

Smyslem nadace je podporovat projekty zaměřené na vytváření kvalitativně nových vzdělávacích, komunikačních a kulturních výstupů založených na meziodborovém přístupu, synergii a netradiční spolupráci. Nadace má vizi vymýšlet a pomoci realizovat projekty, které vyžadují účast více oborů, projekty, které by třeba samostatně ani nemohly vzniknout.

Vzdělávání v oblasti aerobiku, fitness a wellness. Hlavní vzdělávací program. Mezinárodní škola Fisaf akreditovaná Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR a garantovaná celosvětovou mezinárodní organizací FISAF (Mezinárodní federace sportu, aerobiku a fitness). Kurzy dle mezinárodního vzdělávacího programu FISAF pro širokou ...

Předmětem činnosti sdružení je bezúplatné poskytování služeb členům sdružení, a to v oblasti: - propagace - zprostředkování - zajišťování informací v oboru působnosti sdružení a jeho členů.

Sdružení zaměřující se na přímou práci s osobami s mentálním postižením a jejich rodinami. Organizování akcí, které zviditelní osoby s mentálním postižením a zkvalitní jejich život.

Syndikát novinářů svým členům poskytuje v současné době právní a daňové poradenství, služby Presscentra a ubytování v centru Prahy. PRÁVNÍ PORADY A KONZULTACE: - právní službu ve věcech pracovněprávních, občanskoprávních - osobnostní práva a autorských práv poskytuje všem členům DAŇOVÉ PORADENSTVÍ: - jak postupovat v případě, že máte ...

Obchodní komora usilující o podporu hospodářských a obchodních styků mezi ČR a Švýcarskem, zajištění informací, kontaktů, právní pomoci a exportu.

Společnost pro studium sekt a nových náboženských směrů. - náboženské semináře

Nadační fond Bytí pro životní filozofii a léčbu biotronikou.

Společenstvo českých optiků a optometristů: - příspěvkové sdružení fyzických a právnických osob, podnikajících nebo zaměstnaných v oboru oční optika a optometrie.