Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha

Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Městská část Praha 22
Nejzelenější částí Prahy je Městská část Praha 22, kde se nachází více než 1500 hektarů přírody, sportu a kultury. Rozkládá se na jihovýchodním okraji Prahy. Skládá se z Uhříněvsi, Hájeku u Uhříněvsi a Pitkovic. Praha 22 je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid, zeleň a pohodlí v blízkosti centra Prahy.
Městská část Praha 22
Služby: - realizuje a publikuje nezávislé a objektivní testy výrobků a služeb - upozorňuje na výrobky nebezpečné či zdravotně závadné, poskytuje informace o právech, které chrání spotřebitele. - časopis dTEST

Obec architektů je nezisková organizace s dobrovolným členstvím. Zprostředkováváme odborné a pracovní kontakty, poskytujeme informace z oboru architektům a veřejnosti. Pořádáme výstavy, přednášky, semináře a další kulturní a společenské události. Vydáváme odborné časopisy a knihy.

Cílem nadace je podporovat vynikající studenty pražských vysokých škol, talentované mladé vědecké pracovníky a umělce a přispívat k rozvoji české společnosti a jejího hospodářství.

Provozování registru doménových jmen .CZ a 0.2.4.e164.arpa (ENUM) -zabezpečení provozu domény nejvyšší úrovně CZ - osvěta v oblasti doménových jmen.

Cech mechanických zámkových systémů (CMZS) je oborová organizace, sdružující podnikatele, fyzické i právnické osoby, které podnikají a působí v oblasti výroby klíčů a montáží mechanických zábranných prostředků – zámkových systémů.

Česká asociace pojišťoven je zájmovým sdružením komerčních pojišťoven. Jejím posláním je zastupovat a hájit zájmy členských pojišťoven a jejich klientů ve vztahu k orgánům státní správy, legislativě a dalším subjektům. Podporuje zájmy českého pojistného trhu vůči EU, spolupracuje se zahraničními asociacemi a institucemi a podporuje rozvoj ...

Občanské sdružení: - léčebná pedagogika, sociální a umělecká terapie - waldorfská pedagogika - muzikoterapie - artterapie.

Grantová agentura České republiky poskytuje ze samostatné kapitoly státního rozpočtu grantové prostředky na projekty výzkumu a vývoje. Přihlášky do veřejné soutěže mohou podat a o udělění grantu požádat vědecké instituce, vědecké týmy i jednotlivé soukromé osoby. Grantové prostředky mohou být použity výhradně na krytí výloh souvisejících s ...

Neziskové sdružení v oblasti šlechtění a semenářství polních a zahradních plodin.

Česká psychoenergetická společnost (ČEPES): - dobrovolné, nezávislé, zájmové nepolitické občanské sdružení Psychoenergetika, léčitelství, telestézie, radiestézie, radionika-výzkum, přednášky, časopis, seznam léčitelů. Programy činnosti: - vzdělávání členů i veřejnosti, lékařské, léčitelské a telestézické kurzy, přednášky, ...

Svaz měst a obcí České republiky je dobrovolnou, nepolitickou a nevládní organizací, jejímiž řádnými členy jsou obce ve smyslu zákona o obcích. Základním cílem Svazu je hájit společné zájmy a práva obcí, sdružených ve Svazu.

Společnost pro studium sekt a nových náboženských směrů.

Úkolem Puncovního úřadu je: - vykonávat puncovní kontrolu a související činnosti, - provádět puncovní inspekci u výrobců a obchodníků s výrobky z drahých kovů a za zjištěné závady ukládat sankce - ověřovat nebo jinak zjišťovat ryzost výrobků nebo jiných věcí z drahých kovů.

Asociace českých cestovních kanceláří a agentur (dále jen AČCKA) je české profesní sdružení subjektů cestovního ruchu, založené v roce 1991, které má v současné době 240 členů z řad subjektů cestovního ruchu. Řádným členem se mohou stát cestovní kanceláře a agentury, zabývající se příjezdovým i výjezdovým cestovním ruchem. Přidruženými členy ...

Hospodářská komora hlavního města Prahy prezentuje pražské podnikatele nejen v tuzemsku, ale i v zahraničí.