Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha

Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Městská část Praha 22
Nejzelenější částí Prahy je Městská část Praha 22, kde se nachází více než 1500 hektarů přírody, sportu a kultury. Rozkládá se na jihovýchodním okraji Prahy. Skládá se z Uhříněvsi, Hájeku u Uhříněvsi a Pitkovic. Praha 22 je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid, zeleň a pohodlí v blízkosti centra Prahy.
Městská část Praha 22
Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Asociace zaměstnavatelů zdravotně postižených. Sdružujeme podnikatele a zaměstnavatele, kteří zaměstnávají spolupracovníky se zdravotním postižením.

Česká centrála cestovního ruchu – CzechTourism je státní příspěvkovou organizací Ministerstva pro místní rozvoj České republiky. Byla zřízena v roce 1993 za účelem propagace České republiky jako atraktivní turistické destinace na zahraničním a od roku 2003 také na domácím trhu. .

Dobrovolné sdružení zájmových kynologických organizací - chovatelských klubů, které se zabývají chovem a výcvikem psů a další zájmovou kynologickou činností.

Jsme nezisková organizace, sdružující právnické a fyzické osoby operující zejména na straně výroby v oborech textil a oděv. R Reprezentujeme a hájíme zájmy svých členů ve vztahu ke státním, nestátním i podnikatelským subjektům.

Asociace muskulárních dystrofiků v ČR (AMD), která sdružuje postižené muskulární dystrofií (tzv. myopatií) a dalšími nervosvalovými chorobami, je celonárodní organizace působící v České republice. Muskulární dystrofici patří k nejtíže postiženým, z nichž mnozí jsou odkázáni na používání vozíku a na pomoc jiných osob se všemi negativními ...

CRPDZ je sdružení právnických osob, nestátní nezisková organizace, jejímž posláním je napomáhat procesu rozvoje péče o osoby s duševním onemocněním v České republice. Úkolem CRPDZ je především poskytovat informace a prostor pro pojmenování a řešení problémů v oblasti péče o duševní zdraví. Všechny aktivity, z nichž mnohé probíhají s expertní ...

Hlavním předmětem činnosti PGRLF, a.s. je subvencování části úroků z úvěrů a poskytování záruk na úvěry podnikatelských subjektů v oblasti zemědělství, lesnictví, vodního hospodářství a průmyslu zabývajícího se zpracováním produkce ze zemědělské výroby.

Důsledné a soustavné prosazování oprávněných zájmů členů v Potravinářské komoře ČR: usilovat o rovnoprávné podmínky členů PK ČR při vyhlašování podpůrných a dotačních programů, aktivně podporovat zájmy členů PK ČR (výrobců a dodavatelů) proti zneužívání tržní síly globalizovaných nadnárodních řetězců. Udržování systémové komunikace a ...

Občanské sdružení působící ve prospěch rodin s dětmi se zdravotním postižením. Denní stacionář Akord: - poskytování ambulantní služby dětem, mládeži a dospělým ve věku od 6 do 45 let. - našimi klienty jsou lidé s mentálním postižením a kombinovanými vadami, kteří v důsledku svého postižení potřebují pravidelnou podporu druhé osoby v ...

Nezisková organizace -na základě dobrovolnosti sdružuje organizace, firmy a osoby, které provozují, projektují, budují, nebo vyvíjejí zejména: - zimní stadiony - chladicí zařízení pro ZS - zařízení pro osvětlování, ozvučeni, vytápění a další doplňková zařízení pro ZS - stroje na úpravu ledových ploch - další zájemce o účast ve Sdružení.

Mezi základní cíle Českého sdružení pro technická zařízení patří pomoc jednotlivým členům při řešení společné problematiky a prosazování společných zájmů v oblasti technických zařízení tak, aby spolu s dodržováním platných právních a technických předpisů byly naplněny jejich cíle v rozvoji podnikání, ochraně spotřebitele, ochraně profesních, ...

Českomoravská psychologická společnost je dobrovolné výběrové sdružení psychologů České republiky. Společnost podporuje rozvoj psychologie jako oboru a jako profese.

Jsme tu proto, abychom zlepšovali kvalitu života celé společnosti tím, že budeme přispívat svou humanitární činností k řešení problémů seniorů, kterým umožníme aktivně a smysluplně žít v jejich vlastním domově tak dlouho, jak je to jen možné a budeme je provázet podzimem života tak, aby se nikdo za své stáří nemusel stydět.

Služba Senior Inspect byla vyvinuta pro podporu života seniora v domácím prostředí s asistencí rodiny. Mobilní komunikační jednotka Senior Inspect-Basic umožňuje nouzovou komunikaci, detekci pádu a nehybnosti osob, jejich lokalizaci a další rozšiřující funkce. Snímací jednotka systému Senior Inspect je svou funkcí podobná velmi jednoduchému ...

Dětský fond OSN u nás i ve světě. Prodej přání a dárků UNICEF.

Mezinárodní nezisková organizace usilující o dodržování lidských práv ve světě. Amnesty International je dobrovolným hnutím lidí z celého světa, kterým není lhostejné porušování lidských práv a chtějí se mu postavit. Amnesty mění svět - jen díky podpoře tisíců lidí z celého světa. Mezi cíle Amnesty International patří zejména: - ...

Organizace by chtěla navázat kontakty s obdobnými organizacemi v zahraničí, organizace má zájem o případné zapojení do realizace mezinárodních projektů. Převažující (výrazně četné) zdravotní postižení členů organizace: - onkologická onemocnění (nádorová onemocnění), jiná specifická onemocnění. Zajišťované služby pro zdravotně postižené ...

Státní úřad pro jadernou bezpečnost je ústředním orgánem státní správy ČR pro oblast státního dozoru nad jadernou bezpečností. Působnost Úřadu je upravena zákonem Parlamentu ČR č. 287/1993 Sb., podle něhož úřad vykonává: - státní dozor nad jadernou bezpečností jaderných zařízení, nad zacházením s radioaktivními odpady z jaderných zařízení a ...

Všeobecné činnosti veřejné správy. Poskytování informační podpory volného pohybu pracovníků v zemích EU.

ALV pokrývá celé spektrum aktivit, od návrhu (konstrukce), výzkumu a vývoje leteckých systémů a zařízení, přes sériovou výrobu až po údržbu a provoz, včetně marketingu a prodeje.

1. AIP ČR je dobrovolné sdružení fyzických osob, delegovaných členy AIP ČR, kteří mají bydliště (sídlo) v České republice. Členem AIP ČR mohou být i zahraniční subjekty.

Služby: - půjčovna a šití dětských karnevalových kostýmů - šití kostýmů pro dětské taneční skupiny a balet - výroba atypických kostýmů - výroba loutek - zařizování dětských koutků - programy pro děti-narozeninové oslavy - zájmové kroužky pro děti v předškolním věku.