Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha

Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Městská část Praha 22
Nejzelenější částí Prahy je Městská část Praha 22, kde se nachází více než 1500 hektarů přírody, sportu a kultury. Rozkládá se na jihovýchodním okraji Prahy. Skládá se z Uhříněvsi, Hájeku u Uhříněvsi a Pitkovic. Praha 22 je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid, zeleň a pohodlí v blízkosti centra Prahy.
Městská část Praha 22
Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Český svaz geodetů a kartografů (dále jen "ČSGK") je nezávislým, dobrovolným a společenským profesním sdružením ustaveným podle zákona o sdružování občanů. ČSGK je členem Mezinárodní federace zeměměřičů - International Federation of Surveyors (FIG), kde používá označení Czech Union of Surveyors and Cartographers (CUSC). ČSGK je od roku ...

umělecké divadelní uskupení. Dříve pod názvem Uvidíme... nyní jako občanské sdružení Nepřijatelní, o.s.

Městská policie hl. m. Prahy působí na území hlavního města od 11.5.1992. Byla zřízena obecně závaznou vyhláškou hl. m. Prahy č. 5/1992, vydanou na základě zákonů ČNR č. 410/1992 Sb., o obcích a č. 553/1991 Sb., o obecní policii.

Cíl nadace : -nadace je zřízena za účelem zlepšení prostředí v dětských nemocnicích a léčebnách formou oprav a rekonstrukcí těchto objektů. Dosažení co nejrychlejšího léčebného výsledku a také zasloužení se o zlepšení psychického stavu malých pacientů, který má vliv na jejich úspěšnou rehabilitaci. Zkvalitnění vztahu ...

Asociace soukromého zemědělství ČR je dobrovolnou stavovskou organizací soukromých zemědělců České republiky. Základním předmětem činnosti je obhajoba ekonomických, sociálních a odborných zájmů českých soukromých zemědělců jak v rámci ČR, tak i ve vztahu k zahraničí. Veškerá činnost Asociace vychází z důsledného respektování starých selských ...

Asociace definuje, prosazuje a podporuje společné zaměstnavatelské a podnikatelské zájmy svých členů, kteří působí v odvětví elektrotechnického průmyslu a v příbuzných odvětvích.

Asociace výzkumných organizací prosazuje zájmy především těch subjektů, jejichž dosažené výsledky výzkumu a vývoje jsou v převážné míře komerčně využívány. V současné době reprezentuje více než 7, 5 tisíce lidí činných v této oblasti. Je jediným sdružením v ČR, které reprezentuje aplikovaný výzkum a vývoj v podnikatelské sféře, tedy výzkum ...

Občanské sdružení majitelů a učitelů autoškol pro ochranu jejich práv a zájmů. Poradenská činnost v oblasti legislativy, metodiky a ekonomiky.

Dohlížení na zvyšování profesionální úrovně členů, na etické rozměry vykonávané profese a na posilování prestiže pojišťovacích makléřů.

Nezávislá asociace malých a středních podniků a živnostníků i jejích organizací (svazy, cechy, sdružení apodobné) z celé ČR prosazující jejich zásadní stanoviska a názory vůči vládě, parlamentu a dalším institucím.

Za poškozené z dopravní nehody nahlásíme škodu pojišťovnám. Přistavíme náhradní vozidlo.

Napomáháme ke zvýšení transparentnosti kapitálového trhu, ochraně investorů a podpoře zájmů svých členů.

Výzkum a vývoj, propagace a podpora technologií pro použití polyuretanu ve stavebnictví.

Jsme profesní sdružení realitních makléřů, dražebníků a správců nemovitostí. Pořádáme odborné kurzy pro všechny zájemce o obchodování s nemovitostmi.

Asociace byla založena k organizování a podpoře vzájemné spolupráce členů a ke koordinovanému uplatňování společných zájmů. Podporuje, prosazuje a obhajuje oprávněné zájmy a požadavky svých členů.

Asociace vizážistů a stylistů ČR poskytuje prostřednictvím své členské základny služby: vizážistů, stylistů, imagemakerů, barevných poradců, a umělců v bodyartu. specialistů na nonverbální komunikaci, psychologii vzhledu a barev. odborníků na firemní kulturu a identitu společností.

Je dobrovolným zájmovým sdružením výrobců, výzkumných ústavů a organizací souvisejících s výrobou nátěrových hmot a surovin pro jejich výrobu v České republice bez rozdílu vlastnictví.

Záchranná služba ASČR Praha západ, Kralupy nad Vltavou. Zajišťování zdravotnických asistencí, školení první pomoci, zdravotnické kurzy DRNR a RZP, převozy nemocných v rámci EU, sociální služby, humanitární činnost, domácí nouzové volání pro seniory.

Řešení sporů v oblasti práv k duševnímu vlastnictví, patentů, ochranných známek a licence.

Členové APP poskytují poradenské služby v následujících oborech poradenství: - vrcholové a strategické řízení - finanční řízení - rozvoj a zavádění nové produkce - řízení, organizace a technologie procesů - informační systémy a informační technologie - lidské zdroje.

Sdružení k prezentaci podnikatelských a obchodních zájmů členských společností českého obranného a bezpečnostního průmyslu na domácí i mezinárodní úrovni.

Asociace muzeí a galerií České republiky (AMG) je nevládním neziskovým sdružením - dobrovolným profesním svazem muzejních institucí a osob činných v oboru. Bylo založeno muzejními pracovníky v roce 1990. V současnosti má AMG 210 řádných členů (přibližně 55% muzejních institucí v České republice a zároveň 85% těch největších z nich), a 30 členů ...