Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha

Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Městská část Praha 22
Nejzelenější částí Prahy je Městská část Praha 22, kde se nachází více než 1500 hektarů přírody, sportu a kultury. Rozkládá se na jihovýchodním okraji Prahy. Skládá se z Uhříněvsi, Hájeku u Uhříněvsi a Pitkovic. Praha 22 je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid, zeleň a pohodlí v blízkosti centra Prahy.
Městská část Praha 22
Posláním AKA je služba současným i očekávaným kolektivním potřebám komunikačních agentur ČR. Jejím cílem asociace je péče o zvyšování kvality komerčních komunikací, zejména reklamy v České republice, a to v souladu s vývojem komerčních komunikací v Evropě.

Asociace bazénů a saun České republiky (ABAS ČR) sdružuje provozovatele bazénů, saun, koupališť a dalších regeneračních zařízení, která provozují mokrou zónu a další procedury jako jsou masáže, solárium, vodoléčba aj. ABAS ČR profesně zastřešuje též firmy, které vyrábějí, dovážejí, prodávají nebo zajišťují servis pro provoz zmíněných ...

Paraklub. Zájmové sdružení. Sdružení zájemců adrenalinových sportů.

Brazílie - Velvyslanectví Brazilské federativní republiky. Zastupování zájmů brazilských občanů, zajištění víz a povolení nutných k vycestování do Brazílie, podpora mezinárodního obchodu.

Sdružení fyzických a právnických osob podnikajících v oboru zpracování přírodního kamene.

Občanské sdružení CZECHDESIGN.CZ provozuje portál informující o průmyslovém designu. Sdružení pořádá odborné semináře a přednášky, také zajišťuje odbornou garanci designových soutěží. CZECHDESIGN.CZ sdružuje více než 300 českých designérů a proto dokáže odborně vybrat a doporučit konkrétního designéra či provést výběrové řízení.

Církevní a charitativní činnost. Centrum sociálních služeb Bohuslava Bureše Tel: 220 184 000 Fax: 220 184 029 Tusarova 60/1271 Praha 7

Organizace na podporu lidí s epilepsií a jejich blízkých, a to s celostátní působností a bez ohledu na věk a rozsah postižení. Poskytované služby: -poradenství -osvěta pro nemocné epilepsií a jejich rodinné příslušníky. KLUBY SPOLEČNOSTI „E“: Klub „E“ Praha Anna Derflová tel.: 723 159 325 Klub „E“ Brno Milada Davidová tel.: ...

Sdružení na ochranu leasingu, úvěrů a dalších vybraných služeb poskytovaných spotřebitelům, podnikatelům a právnickým osobám se sídlem v Praze.

Svaz českých a moravských spotřebních družstev je zájmovým sdružením právnických osob - spotřebních a konzumních družstev, které reprezentuje doma i v zahraničí.

Svaz průmyslu a dopravy ČR je dobrovolná organizace sdružující zaměstnavatele a podnikatele v České republice z oblasti průmyslu a dopravy. Svaz průmyslu a dopravy České republiky je nestátní organizací nezávislou na vládě, politických stranách a odborech. Jsme členy: - IOE - International Organization of Employers - BUSINESSEUROPE - ...

Český svaz ochránců přírody (ČSOP) je občanské sdružení, jehož členy spojuje aktivní zájem o ochranu přírody a životního prostředí. Naším posláním je ochrana a obnova přírody, krajiny a životního prostředí, ekologická výchova a podpora trvale udržitelného života.

Nestátní a nezisková organizace, která sdružuje neslyšící z celého Česka. Pořádáme kurzy znakového jazyka, plesy pro neslyšící, festival mluvící ruce, akce pro neslyšící a hájíme jejich práva.

Výbor dobré vůle - Nadaci Olgy Havlové založila paní Olga Havlová (1933-1996), první manželka prezidenta České republiky, s cílem pomáhat lidem se zdravotním nebo sociálním handicapem, aby se mohli co nejlépe začlenit do společnosti. Původní prohlášení Výboru dobré vůle: Chceme: Působit na morální vědomí společnosti, upozorňovat na ...

Česká stomatologická komora Je nezávislou, samosprávnou, nepolitickou, stavovskou organizací sdružující zubní lékaře zejména za účelem ochrany společných zájmů, odbornosti a etiky povolání. Má povinné členství, stanovuje podmínky k výkonu soukromé stomatologické praxe a potvrzuje splnění podmínek k výkonu povolání zubního lékaře. Řeší ...

Základní principy práce ČMKOS Dodržování základních principů, které si konfederace vytýčila, je upraveno Statutem ČMKOS, ve kterém je zdůrazněno, že ČMKOS pracuje na principu dobrovolného a nezávislého konfederačního sdružení odborových svazů.

Provozování pěveckého sboru s pořádáním koncertů. Nabídka pronájmu prostorů pro kulturní a společenské akce.