Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha

Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Město Velké Bílovice
Velké Bílovice jsou město v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji. Leží deset kilometrů severně od Břeclavi a žije zde přibližně 3 900 obyvatel. Tato obec je známá jako největší vinařská obec v ČR, obklopuje ji 736 hektarů vinic. Velké Bílovice má také multifunkční sportovní areál a pravidelně pořádá různé akce, jako jsou zpívání pro radost, závody ...
Město Velké Bílovice
Městská část Praha 22
Nejzelenější částí Prahy je Městská část Praha 22, kde se nachází více než 1500 hektarů přírody, sportu a kultury. Rozkládá se na jihovýchodním okraji Prahy. Skládá se z Uhříněvsi, Hájeku u Uhříněvsi a Pitkovic. Praha 22 je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid, zeleň a pohodlí v blízkosti centra Prahy.
Městská část Praha 22
Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Neziskové, nevládní občanské sdružení: - rozvoj zemědělského podnikání mladých lidí - rozvoj a propagace venkova - vzdělávací, poradenská činnost.

Domov důchodců s komplexní zdravotní i rehabilitační péčí. Posláním našeho Domova důchodců je: poskytovat seniorům, kteří dosáhli věku rozhodného pro přiznání starobního důchodu a kteří pro trvalé změny zdravotního stavu potřebují komplexní péči, která jim nemůže být zajištěna rodinnými příslušníky.

Švédská obchodní komora. -podpora severským firmám podnikajících na českém trhu.

Nestátní nezisková organizace Horizont - centrum služeb pro seniory, středisko Diakonie a misie Církve československé husitské poskytuje sociální služby, určené především pro seniory, kteří však nepotřebují nepřetržitou zdravotnickou pomoc a péči. Sídlíme na Praze 6. Pečovatelská služba: - terénní pečovatelská služba pro seniory, dospělé s ...

Zastřešující organizace pro sborový zpěv v ČR. Sdružuje pěvecké sbory z celé republiky a zastupuje české sborové hnutí u nás i v zahraničí. Zaměřuje se na podporu estetické výchovy a sborového zpěvu dětí a mládeže. Pořádá festivaly, soutěže a koncerty. Uděluje národní ocenění, vydává magazín Cantus.

Nadační fond pomáhá pacientům trpícím Alzheimerovou chorobou a usnadňuje jim podmínky k životu. Zařízením pečujícím o pacienty s Alzheimerovou chorobou i rodinám daruje čističky vzduchu Therapy Air iOn, které zlepšují hygienické podmínky pacientů a vytváří jim důstojnější prostředí.

V našem centru je herna pro děti od narození do cca 7mi let, využít můžete hlídání profesionální tety za velmi příznivé ceny. Připravili jsme pro vás mnoho zájmových kroužků a aktivit například: angličtina pro děti i dospělé, cvičení maminek s dětmi, přednášky o výživě, taneční a pohybový kroužek a tvořivé dílničky. Zprostředkujeme vám také ...

ČSLH, český svaz ledního hokeje, český hokej. Vedení hokejového programu České republiky, klubů, hráčů, trenérů a rozhodčích.

APK LH Hokejová asociace je zájmové sdružení právnických osob - profesionálních hokejových klubů - založené za účelem zvýšení prestiže nejvyšších soutěží České republiky a hokeje jako takového. APK LH zároveň reprezentuje postoj profesionálních klubů ČR, prosazuje jejich zájmy a vytváří pro kluby servis, asistenci a podporu v záležitostech ...

Borůvka Praha o.p.s. je pražská nezisková organizace, která pomáhá dětem i dospělým s tělesným postižením zapojit se do běžné společnosti. Svým klientům pomáháme v průběhu celého života. S dopravou do škol, tréninkovým pracovním programem a také hledáním pracovního místa.Provozujeme komunitní centrum, obchůdek Borůvka, dílnu švadlen, ale také ...

Činnost: - nabídka pomoci lidem s roztroušenou sklerózou formou zdravotní rehabilitace a sociálního poradenství.

Služby -, sociální a psychologická pomoc uprchlíkům a ostatním cizincům na území ČR - podpora integrace cizinců.

Spolek Tempus ludi, z.s. se věnuje organizování volnočasových aktivit především pro dospělé - tanečních aktivit a larpů.

Česká obec sokolská Odbor všestrannosti: tel. 257 314 176 Odbor sportu: tel. 257 007 387 Ústřední škola ČOS: tel. 257 007 259 Vzdělavatelský sbor ČOS: 257 007 274 Tiskové oddělení: 257 007 332 Propagace, marketing: 257 007 332 Organizační oddělení: 257 007 244 Bazén: tel. 257 007 399 Prodejna ČOS: tel. 257 007288 Hostel: 257 007 340, ...