Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha
Obec Všeň

Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha
Obec Všeň

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Město Kroměříž - vyhledávaný turistický cíl
Kroměříž, perla Zlínského kraje, leží na řece Moravě a je známá jako "Hanácké Athény" díky své bohaté historii a kulturnímu dědictví. Město s 29 tisíci obyvateli je vyhledávanou turistickou destinací, která nabízí památky zapsané na seznamu UNESCO – Arcibiskupský zámek, Květnou a Podzámeckou zahradu. Pro občany Kroměříž zajišťuje sportovní a ...
Město Kroměříž - vyhledávaný turistický cíl
Dětský domov Kroměříž
Dětský domov Kroměříž je moderní domov rodinného, který má kapacitu 24 dětí, které bydlí v rodinných skupinách. Děti jsou pod dohledem stálých vychovatelů, kteří jsou pro ně tety a strejdové. Dětský domov Kroměříž se snaží vytvořit pro děti prostředí, které co nejvíce připomíná rodinný domov. Domov zajišťuje i společenské a kulturní akce.
Dětský domov Kroměříž
Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Autoklub. Činnost: -zájmový svaz, spolek, klub. Provoz ploché dráhy.

Chráněná dílna: -ruční výroba, prodej: -voskové parafínové svíčky, svíce, svíček, svící: -dekorativní, ozdobné a řezané -dárkové krabičky (lepenka, papírové). Obchodní činnost formou náhradního plnění: -kancelářské potřeby -drogistické zboží, čistící prostředky -ochranné pracovní pomůcky -kompletní sortiment ŘEMPO - ...

Poskytované služby: -informační služby pro rodiče dětí s handicapem -pořádání kulturních festivalů -zprostředkování účasti na táborech pro postižené děti u nás i v zahraničí.

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska. Hasičský sbor, hasiči. Služby: -vytváření podmínek k účinné ochraně života a zdraví občanů a majetku před požáry a při poskytování pomoci při živelních pohromách a událostech.

Farní úřad. Farnost pořádá bohoslužby a duchovní setkání. Přifařené obce: Hrobice, Březová, Veselá, Neubuz.

Tělovýchovná jednota. horolezci - Ladislav Pospíšil - lp@razdva.cz judo - Robert Schottl - +420 737 872 982 tenis - Ludmila Krčmářová - +420 724 165 493 volejbal - Jan Šesták - +420 605 787 657, jan.sestak@uhbrod.cz aikido - Dušan Pavlis - +420 775 680 512 turistika - Milan Šlahůnek - +420 777 608 317

Katastrální úřad. Další telefony: -ředitel:577574110 -zástupce ředitele:577574116 -vedoucí právního odd.:577574113 -vedoucí odd. dokumentace:577574117 -vedoucí odd. katastru:577574115 -577431292, 577431344, 577213545, 577226150.

Zprostředkování komunikace a kontaktu občanů se společenským prostředím. Podpora prosazení jejich práv a zájmů. Poradna: -ve spolupráci s obecními, Městskými a krajskými úřady, úřady práce, neziskovými organizacemi, MPSV usiluje o: -zabránit sociálnímu vyloučení občana -pomoc zadluženému a předluženému občanu.

Diakonie Českobratrské církve evangelické. Služby: - denní stacionář (určeno pro seniory se zdravotním postižením, s poruchami paměti, kteří se z důvodů vysokého věku nebo zhoršeného zdravotního stavu dostali do nepříznivé sociální situace) - osobní asistence - ošetřovatelská služba - pečovatelská služba - sociálně aktivizační služby.

Politická, nestranická a nezávislá organizace sdružující účastníky národního odboje za osvobození ve druhé světové válce. Osvětová a sociální činnost - rozvoj ČR v duchu demokratických a humanitárních tradic, připomínky významných výročí ČR.

Národní institut pro integraci osob s omezenou schopností pohybu a orientace České republiky.