Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha
Obec Všeň

Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha
Obec Všeň

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Dětský domov Kroměříž
Dětský domov Kroměříž je moderní domov rodinného, který má kapacitu 24 dětí, které bydlí v rodinných skupinách. Děti jsou pod dohledem stálých vychovatelů, kteří jsou pro ně tety a strejdové. Dětský domov Kroměříž se snaží vytvořit pro děti prostředí, které co nejvíce připomíná rodinný domov. Domov zajišťuje i společenské a kulturní akce.
Dětský domov Kroměříž
Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Město Kroměříž - vyhledávaný turistický cíl
Kroměříž, perla Zlínského kraje, leží na řece Moravě a je známá jako "Hanácké Athény" díky své bohaté historii a kulturnímu dědictví. Město s 29 tisíci obyvateli je vyhledávanou turistickou destinací, která nabízí památky zapsané na seznamu UNESCO – Arcibiskupský zámek, Květnou a Podzámeckou zahradu. Pro občany Kroměříž zajišťuje sportovní a ...
Město Kroměříž - vyhledávaný turistický cíl
Charita Zlín. Občanská poradna Charity Zlín: Zálešná I/4057, Zlín Tel:577 012 454 Charitní kluby seniorů: Broučkova 5352, Zlín Tel:577 212 979

Centrum zdravotní a sociální pomoci. Certifikované pracoviště Bazální stimulace. Služby: -ošetřovatelské a pečovatelské: -respitní (úlevová) péče pobytová a terénní -pečovatelská služba v domácím prostředí -domácí zdravotní péče -bazální stimulace -denní stacionář. Půjčovna: -kompenzační pomůcky.

Poskytované služby: -domov pro seniory -domov se zvláštním režimem

Středisko rané péče EDUCO Zlín z.s. se zaměřuje na pomoc rodinám s dětmi se zdravotním znevýhodněním.

Dětské centrum. Centrum pro ohrožené děti. Služby: - Zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc s nepřetržitým provozem, kde poskytujeme komplexní péči dětem, které se ocitly bez jakékoliv nebo bez přiměřené péče, nebo jsou-li jejich životy nebo příznivý vývoj vážně ohroženy, jde-li o děti tělesně nebo duševně týrané nebo zneužívané anebo ...

NA DLANI, o.p.s. se zaměřuje na oblast náhradní rodinné péče a posilovaní funkčnosti rodiny.

Sdružení - matky s dětmi s poruchou autistického spektra (PAS) Služby: - odborné sociální poradenství pro rodiny s dětmi s PAS a dospělé osoby s PAS (OSP) - sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi s PAS (SAS) - sociální rehabilitace pro osoby s PAS (SORE) .

NADĚJE, otrokovická o.p.s. se zaměřuje na vybudování a provozování sítě veřejně prospěšných služeb.

Domov pro seniory. Poskytované služby: -ubytování -nepřetržitá zdravotní služba -nákupy, doprovod, pochůzky, praní a úklid -koupání, pedikůra -kadeřnictví, smíšený prodej -dovoz obědů.

Poskytované služby: - ubytování - stravování - komplexní ošetřovatelská a pečovatelská péče.

Zlínský kraj: -náleží k němu: -Zlínsko (Zlín) -Kroměřížsko (Kroměříž) -Uherskohradišťsko (Uherské Hradiště) -Vsetínsko (Vsetín). Orgány kraje: -Zastupitelství Zlínského kraje -Rada Zlínského kraje: -ekonomický rozvoj Zlínského kraje -Hejtman Zlínského kraje: -tel.:577043100 -Krajský úřad Zlínského kraje.

Dětský domov. Výchovně-vzdělávací činnost, zajišťování pobytu dětem s nařízenou ústavní výchovou.

* Hlavním úkolem Státního okresního archivu Zlín je shromažďovat, zabezpečovat, odborně zpracovávat a zpřístupňovat archivní dokumenty na území okresu Zlín. * V současné době je v našich depozitářích uloženo více než 4 500 běžných metrů archiválií a 1702 archivních fondů. * Uchováváme především dokumenty správních úřadů okresu, justice, ...