Funkce městských a obecních úřadů jsou nenahraditelné. Starají o pořádek celé obce, a to prostřednictvím úředníků, policie, hasičů, spolků a dalších složek úřadu. Nejdůležitější informace vztahující se k dané obci najdete právě na příslušném úřadě.

Obec Mirkovice - Jihočeský kraj
Obec Mirkovice najdeme v Jihočeském kraji nedaleko okresního města Český Krumlov. Mirkovice mají bohatou historii sahající až do 2.poloviny 13. století. V současné době se v obci nachází knihovna, sportovní hřiště, pohostinství či prodejna smíšeného zboží. V průběhu roku zde probíhají různé kulturní a sportovní akce.
Obec Mirkovice - Jihočeský kraj
Obec Čím - malebná obec ve Středočeském kraji
Obec Čím je malebná obec, která se nachází v okrese Příbram ve Středočeském kraji. Protéká jí Meredský potok - drobný levý přítok řeky Vltavy. První písemná zmínka o vesnici pochází z roku 1318. V současné době má Obec Čím cca 365 obyvatel, kterým je k dispozici obchod se smíšeným zbožím, sportovní hřiště, dětské hřiště či hostinec.
Obec Čím - malebná obec ve Středočeském kraji
Obec Brázdim je součástí Středočeského kraje a nachází se v okrese Praha-východ. Zhruba 6 km (západním směrem) leží město Brandýs nad Labem – Stará Boleslav a cca 18 km (severovýchodně) naši obec dělí od centra hlavní metropole ČR, Prahy

První písemná zpráva pochází z roku 1052. Obec se nachází v nadmořské výšce 225 metrů. Na území žije 723 obyvatel. Poskytování služeb Czech POINTu.

První písemná zpráva pochází z roku 1052. Městys se nachází v nadmořské výšce 201 metrů. Na území žije 702 obyvatel. Poskytování služeb Czech POINTu. K dispozici je základní i mateřský škola, dětské hřiště, sportoviště a pošta, knihovna.

Obec Bořanovice se rozkládá na území v oblasti České vysočiny, podsoustaví Polabské tabule. Okolní terén je plochý, velmi mírně zvlněný. Nadmořská výška se pohybuje v rozmezí 176 - 225 m.

1. místostarostka Kompletní vedení úřadu včetně ohlašovny evidence obyvatel, vyřizování dotací a kulturních akcí.