Potřebujete pomoci s hledáním práce nebo zápisem nemovitosti? Navštivte příslušný úřad, kde vám pomohou. Městské a obecní úřady, stavební úřady, katastrální úřady, matriční úřady, úřady práce, exekutorské úřady a finanční úřady spadají do veřejné správy.

Obec Věžná - malebná obec v kraji Vysočina
Obec Věžná se nachází v údolí říčky Nedvědičky v okrese Žďár nad Sázavou. Věžná je místo s bohatou historií, krásnou přírodou a přátelskou atmosférou. Nachází se v blízkosti hradu Pernštejn, který je jednou z nejzachovalejších a nejkrásnějších středověkých pevností v České republice. Věžná a její okolí je ideálním místem pro rekreaci.
Obec Věžná - malebná obec v kraji Vysočina
Obec Puclice
Obec Puclice se nachází v okrese Domažlice v Plzeňském kraji. Aktuálně žije v obci cca 372 obyvatel. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1379. V obci můžete navštívit například Tvrz Puclice, kde si objednáte prohlídku nebo Kapličku svaté Maří Magdalény - u rybníka, Židovský hřbitov, založený údajně v roce 1750 či Socha svatého Jana ...
Obec Puclice
Poslání a cíle Probační a mediační služby České Republiky: - probační a mediační služba usiluje o zprostředkování účinného a společensky prospěšného řešení konfliktů spojených s trestnou činností a současně organizuje a zajišťuje efektivní a důstojný výkon alternativních trestů a opatření s důrazem na zájmy poškozených, ochranu komunity a ...

Základním posláním Národního ústavu odborného vzdělávání je všestranně napomáhat rozvoji odborného vzdělávání.

Vydavatel základních děl filmové historie a teorie.

Informační a poradenská agentura. Služby: - konzultace a přípravy projektů do předvstupních a strukturálních fondů se zaměřením na města a obce - přípravy projektů do strukturálních fondů EU - podpory investic do regionu - administrace Fondu Malých Projektů v regionu jižní Morava/Dolní Rakousko.

Krajská hygienická stanice Olomouckého kraje - Územní pracoviště Šumperk

Česko - Belgicko - Lucemburská smíšená obchodní komora v České Republice poskytuje podporu obchodnímu rozvoji mezi českými, belgickými a lucemburskými firmami.

Posláním ústavu je v zájmu ochrany zdraví občanů: - zajistit, aby v ČR byla dostupná pouze farmaceuticky jakostní.

Služby: -finanční úřad -vyhledávání daňových subjektů -vyměřování daní -kontrola plnění daňových povinností -vybírání daní -vymáhání daní.

Státní zemědělský intervenční fond (SZIF) je akreditovanou platební agenturou-zprostředkovatelem finanční podpory z Evropské unie a národních zdrojů.

Dozor nad dodržováním podmínek podnikání a výkonem státní správy v energetických odvětvích.

Centrální registr dlužníků České republiky je největším národním i nadnárodním bankovním a nebankovním informačním systémem, který umožňuje vyhledávat nesplacené závazky osob a ekonomických subjektů. Zprostředkovává zobrazení údajů vedených v jednotlivých členských registrech státní správy, bankovních registrů, databází soukromých subjektů ...

Krajská veterinární správa Státní veterinární správy pro Olomoucký kraj.

Zprostředkování účinného a společensky prospěšného řešení konfliktů spojených s trestnou činností. Organizace a zajištění výkonu alternativních trestů.

Služby: - zprostředkování alternativní tresty.

Obchodní komora usilující o podporu hospodářských a obchodních styků mezi ČR a Švýcarskem, zajištění informací, kontaktů, právní pomoci a exportu.