Potřebujete pomoci s hledáním práce nebo zápisem nemovitosti? Navštivte příslušný úřad, kde vám pomohou. Městské a obecní úřady, stavební úřady, katastrální úřady, matriční úřady, úřady práce, exekutorské úřady a finanční úřady spadají do veřejné správy.

Obec Věžná - malebná obec v kraji Vysočina
Obec Věžná se nachází v údolí říčky Nedvědičky v okrese Žďár nad Sázavou. Věžná je místo s bohatou historií, krásnou přírodou a přátelskou atmosférou. Nachází se v blízkosti hradu Pernštejn, který je jednou z nejzachovalejších a nejkrásnějších středověkých pevností v České republice. Věžná a její okolí je ideálním místem pro rekreaci.
Obec Věžná - malebná obec v kraji Vysočina
Obec Puclice
Obec Puclice se nachází v okrese Domažlice v Plzeňském kraji. Aktuálně žije v obci cca 372 obyvatel. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1379. V obci můžete navštívit například Tvrz Puclice, kde si objednáte prohlídku nebo Kapličku svaté Maří Magdalény - u rybníka, Židovský hřbitov, založený údajně v roce 1750 či Socha svatého Jana ...
Obec Puclice
Hasičský záchranný sbor. Stanice hasičského záchranného sboru: -Sokolov, Tovární 2093 950383111 -Kraslice, Husova 1811 950382101

Úkolem Puncovního úřadu je: - vykonávat puncovní kontrolu a související činnosti, - provádět puncovní inspekci u výrobců a obchodníků s výrobky z drahých kovů a za zjištěné závady ukládat sankce - ověřovat nebo jinak zjišťovat ryzost výrobků nebo jiných věcí z drahých kovů.

Hospodářská komora hlavního města Prahy prezentuje pražské podnikatele nejen v tuzemsku, ale i v zahraničí.

Služby: -úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových.

Probační a mediační služba České republiky pro okres Vyškov. Služby, vyřízení: -alternativní tresty -obecně prospěšné práce -zastavení trestního stíhání.

Zajištění kvalitního rozhodčího řízení: -rozhodčí řízení-arbitráž -plně kvalifikovaní rozhodci -certifikace managementu bezpečnosti informací dle ISO/IEC 27001:2005 -certifikace managementu jakosti dle ISO 9001:2000 -elektronická úřední deska -Rozhodčí řád a Poplatkový řád -organizace zajišťující technické, ekonomické a ...

Hospodářská komora. Podpora podnikatelských aktivit, prosazování a ochrana zájmů svých členů, informační, poradenská a vzdělávací činnost, MYTO CZ, ověřování, CZECHPOINT.

Zemědělské služby: -agrární (zemědělská) komora.

Česká komise pro atomovou energii. Státní úřad pro jadernou bezpečnost. Vykonávání státní správy a dozoru při využívání jaderné energie i ionizujícího záření v oblasti radiační ochrany.

Obvodní báňský úřad. Spadajicí okresy: - Trutnov - Náchod - Hradec Králové - Pardubice - Svitavy - Ústí nad orlicí - Jičín - Rychnov nad Kněžnou - Chrudim

Zprostředkovávání informací o členských firmách a zastupování jejich zájmů.

Probační a mediační služba pro okres Třebíč.