Potřebujete pomoci s hledáním práce nebo zápisem nemovitosti? Navštivte příslušný úřad, kde vám pomohou. Městské a obecní úřady, stavební úřady, katastrální úřady, matriční úřady, úřady práce, exekutorské úřady a finanční úřady spadají do veřejné správy.

Obec Puclice
Obec Puclice se nachází v okrese Domažlice v Plzeňském kraji. Aktuálně žije v obci cca 372 obyvatel. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1379. V obci můžete navštívit například Tvrz Puclice, kde si objednáte prohlídku nebo Kapličku svaté Maří Magdalény - u rybníka, Židovský hřbitov, založený údajně v roce 1750 či Socha svatého Jana ...
Obec Puclice
Obec Věžná - malebná obec v kraji Vysočina
Obec Věžná se nachází v údolí říčky Nedvědičky v okrese Žďár nad Sázavou. Věžná je místo s bohatou historií, krásnou přírodou a přátelskou atmosférou. Nachází se v blízkosti hradu Pernštejn, který je jednou z nejzachovalejších a nejkrásnějších středověkých pevností v České republice. Věžná a její okolí je ideálním místem pro rekreaci.
Obec Věžná - malebná obec v kraji Vysočina
Okresní hospodářská komora. Hospodářské komora má za úkol: -zastupovat podnikatele u místních hospodářských a politických instancí -realizovat nezbytná opatření k zajištění rozvoje lokální ekonomiky -vyjadřovat se k dosaženým místním výsledkům -poskytovat svým členům i nečlenům široký administrativní servis

Správa NP**-Národního parku a CHKO-chráněné krajinné oblasti ŠUMAVA. Ochrana přírody. Ekologie.

Pobočka - Obvodní báňský úřad Ostrava. Dohlížení na hornickou činnost a požární ochranu pod zemí.

Nejvyšší kontrolní úřad: -oblastní odbor Brno.

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska. Hasičský sbor. Hasiči. Sbor dobrovolných hasičů.

Hasičský záchranný sbor. Požární stanice. Ohlašovna požárů. Ochrana životů, zdraví a majetku obyvatel při požárech a poskytování účinné pomoci při mimořádných událostech.

Služby: -progační a mediační pro okres Kroměříž: -vyřízení: -alternativní tresty, obecně prospěšné práce, zastavení trestního stíhání.

Hygiena. Očkování, konzultační činnost. Akreditované laboratoře pro: -rozbory vody, potravin, ovzduší -měření hluku, vibrací, osvětlení, elektromag.záření a chemických škodlivin -stanovení mykotoxinů -genetickou technologii. Městská hygienická stanice: Hradišťská 30, Plzeň tel.: 377241148 Tylova 20, Plzeň tel.: 377226271 ...

Státní zemědělský intervenční fond: -akreditovaná, platební agentura a zprostředkovatel finanční podpory, kterou Evropská unie v rámci opatření Společné zemědělské politiky poskytuje České republice z Evropského zemědělského orientačního a záručního fondu.