Možnost stát se členy sdružení podporující preventivní zdravotnickou péči, sdružení rodičů, dětí, speciálních pedagogů, sdružení majitelů nemovitostí nebo sdružení na podporu ekologických aktivit. Spojte se s lidmi, kteří mají stejné zájmy a cíle jako vy.

Centrum pro zdravotně postižené kraje Vysočina, o.p.s.
Posláním Centra pro zdravotně postižené kraje Vysočina (v Jihlavě, Havlíčkově Brodě, Pelhřimově, Třebíči nebo ve Žďáře nad Sázavou) je prostřednictvím sociálního poradenství zvyšovat informovanost osob se zdravotním postižením, podporovat jejich nezávislost a samostatnost a napomáhat jim ke zvýšení či udržení kvality života.
Centrum pro zdravotně postižené kraje Vysočina, o.p.s.
Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Dobříš
Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Dobříš se věnuje chovu, ochraně a lovu ryb, propagaci a podpoře rybaření v regionu. Spravuje rybníky, organizuje rybářské závody, vzdělávací akce a rybářský ples. Podílí se na ochraně vodních ekosystémů a zajišťuje rozvoj rybářské kultury v komunitě.
Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Dobříš
datum zániku: 31.12.1991 Včelařská stanice ČSV*, Jabloňany.

Dámská jezdecká společnost Artemis je nezisková organizace, která vznikla na podporu dámského ježdění a elegance u nás. Chtěli bychom ukázat všem zájemcům, jak krásná a elegantní může být dáma v sedle. Chtěli bychom pomoci všem, kdo mají zájem o ježdění v dámském sedle. Můžeme Vás svézt v dámském sedle nebo Vám ho podle dohody zapůjčíme.

Středisko ekologické výchovy Vita. Zařízení poskytující environmentální výchovu a vzdělávání v objektu nízkoenergetického domu v přírodním prostředí.

datum zániku: 30.11.2013 Krajský sněm klubů Asociace rodičů a přátel zdravotně postižených dětí v ČR kraje Vysočina.

datum zániku: 1.11.2013 Zajišťování charitativní pomoci pro zdravotně postižené, misijní činnost.

Výcvik psů a organizování záchranných akcí. Výroba kynologických potřeb.

Občanské sdružení - výstavba nových klecí pro opičáka Bolka, makaka tmavého, žijícího v areálu Psychiatrické léčebny Bohnice - zlepšení životních podmínek dalších zvířat žijících v areálu lamy, kozy, osel

Občanské sdružení Senior servis působí na území Ostravy Pro potřeby seniorů vyvíjí tyto aktivity: - cvičení jógy, - kurzy trénování paměti.

Prodej - filatelistická literatura Prodej - filatelistické pomůcky LINDNER, PRINZ - poštovní známky

S.D.M. -sdružení dětí a mládeže Č.Budějovice. Program: -letní tábory -akce pro děti a mládež.

Činnosti ostatních organizací j. n. Činnosti ostatních organizací sdružujících osoby za účelem prosazování společných zájmů j. n.

Jsme dobrovolným spolkem osob, zajímající se o současné dění v kultuře a osvětové činnosti v oblasti zdraví člověka.

Činnosti ostatních organizací j. n. Činnosti ostatních organizací sdružujících osoby za účelem prosazování společných zájmů j. n. Mimoústavní sociální péče

Činnosti ostatních organizací sdružujících osoby za účelem prosazování společných zájmů j. n.

Sdružení - klub vojenské historie zabývající se 2. světovou válkou.