Možnost stát se členy sdružení podporující preventivní zdravotnickou péči, sdružení rodičů, dětí, speciálních pedagogů, sdružení majitelů nemovitostí nebo sdružení na podporu ekologických aktivit. Spojte se s lidmi, kteří mají stejné zájmy a cíle jako vy.

Centrum pro zdravotně postižené kraje Vysočina, o.p.s.
Posláním Centra pro zdravotně postižené kraje Vysočina (v Jihlavě, Havlíčkově Brodě, Pelhřimově, Třebíči nebo ve Žďáře nad Sázavou) je prostřednictvím sociálního poradenství zvyšovat informovanost osob se zdravotním postižením, podporovat jejich nezávislost a samostatnost a napomáhat jim ke zvýšení či udržení kvality života.
Centrum pro zdravotně postižené kraje Vysočina, o.p.s.
Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Dobříš
Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Dobříš se věnuje chovu, ochraně a lovu ryb, propagaci a podpoře rybaření v regionu. Spravuje rybníky, organizuje rybářské závody, vzdělávací akce a rybářský ples. Podílí se na ochraně vodních ekosystémů a zajišťuje rozvoj rybářské kultury v komunitě.
Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Dobříš
Zájmové sdružení: - nostalgické jízdy zvláštních vlaků.

Snaha názorně ukázat a přiblížit lidem život v období Velké Moravy. Rekonstrukce umění šermu dlouhým mečem.

Nabídka vystoupení: - dělostřelba - historická střelnice z ručních palných zbraní - slavnostní salvy - výstava palných zbraní s výkladem.

Sdružení občanů pořádající kulturní akce

Občanské sdružení Filadelfie -Přístav Oldřichovice je spolek, jehož hlavním posláním je podpora náhradní rodinné péče, dále se věnuje výstavbě domů pro začínající pěstounské rodiny. Naším cílem je zajistit dětem z dětských domovů a ústavů sociální péče šťastnou a spokojenou rodinu. Poskytujeme poradenství v této oblasti, vzdělávání a doprovázení, ...

Spolek provozující památník obětem vypálené vesnice a dbající o uchování odkazu obce

Dětský folklórní soubor Červánek Se souborem jsme obnovili v Hradci Králové řadu lidových tradic, např. masopustní průvod, vynášení Smrtholky z Hradce Královýho a vánoční koledování. Spolu se souborem Dupák, s kterým úzce spolupracujeme, se zaměřujeme na oživení památky lidové architektury - Šrámkova statku v Pileticích. Stavění máje patří mezi ...

Činnost: - plavání pro tělesně postižené - trénink plavání, účast na závodech tělesně postižených.

Irské sestry jsou taneční skupina, která tančí na irskou hudbu klasický irský tanec a irský step. Pořádají taneční vystoupení a tančí na různých společenských akcích.