Možnost stát se členy sdružení podporující preventivní zdravotnickou péči, sdružení rodičů, dětí, speciálních pedagogů, sdružení majitelů nemovitostí nebo sdružení na podporu ekologických aktivit. Spojte se s lidmi, kteří mají stejné zájmy a cíle jako vy.

Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Dobříš
Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Dobříš se věnuje chovu, ochraně a lovu ryb, propagaci a podpoře rybaření v regionu. Spravuje rybníky, organizuje rybářské závody, vzdělávací akce a rybářský ples. Podílí se na ochraně vodních ekosystémů a zajišťuje rozvoj rybářské kultury v komunitě.
Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Dobříš
Centrum pro zdravotně postižené kraje Vysočina, o.p.s.
Posláním Centra pro zdravotně postižené kraje Vysočina (v Jihlavě, Havlíčkově Brodě, Pelhřimově, Třebíči nebo ve Žďáře nad Sázavou) je prostřednictvím sociálního poradenství zvyšovat informovanost osob se zdravotním postižením, podporovat jejich nezávislost a samostatnost a napomáhat jim ke zvýšení či udržení kvality života.
Centrum pro zdravotně postižené kraje Vysočina, o.p.s.
Služby pro neziskový sektor. Poradenství, ekukace

Služby: - záchranná stanice - ornitologický spolek

Železniční spolek - občanské sdružení Vše odstartovala v roce 2006 koupě mašinky 700 689 - Hrbatá Máňa.

Psí škola. Výchova a výcvik: -všechna plemena psů dle požadavků majitele. Školení: -provádí účastník nejvyšších soutěží vyškolen jako instruktor psovodů. Realizace: -zkoušky. Chovná stanice dobrmanů.

Propagace turistiky v okolí Náchoda: -pořádání pochodů, cyklojízd a poznávacích turistických zájezdů -provoz ubytovny KČT Náchod -údržba turistického značení.

Letecká škola: - výcvik pilotů. Služby: - vyhlídkové lety - letecké snímkování.

Spolek Tempus ludi, z.s. se věnuje organizování volnočasových aktivit především pro dospělé - tanečních aktivit a larpů.

Pomoc pro děti, mladistvé a jejich rodiny

Sdružujeme po celé ČR zájmové kluby dětí a mládeže, pořádáme akce, tábory, expedice, kurzy, atd.

Služby: -sdružení pomáhající trvale zdravotně postiženým dětem a občanům při překonávání psychických, fyzických, sociálních a jiných důsledků jejich zdravotního postižení - vyhledávání možností uplatnění zdravotně postižených v kulturním, sportovním a společenském životě, včetně psychomotorického vývoje mentálně postižených dětí, mládeže i ...

Služby, občasnké sdružení: -realizace aktivit pro děti a mládež -kulturní, sportovní, zájmové a vzdělávací akce pro děti a mládež -rozvoj informovanosti o volnočasových a vzdělávacích aktivitách mládeže - rozvoje programů v oblasti prevence kriminality.

Česká obec sokolská Odbor všestrannosti: tel. 257 314 176 Odbor sportu: tel. 257 007 387 Ústřední škola ČOS: tel. 257 007 259 Vzdělavatelský sbor ČOS: 257 007 274 Tiskové oddělení: 257 007 332 Propagace, marketing: 257 007 332 Organizační oddělení: 257 007 244 Bazén: tel. 257 007 399 Prodejna ČOS: tel. 257 007288 Hostel: 257 007 340, ...

Jsme spolek, který v roce 1997 založila skupina lidí s hlubokým sociálním cítěním. Motivací ke vzniku organizace byla touha poskytnout a zajistit lidem se zdravotním handicapem co nejkvalitnější způsob života. Jejich myšlenka se podařila uskutečnit a dnes je zde fungující spolek pomáhající mnoha zdravotně postiženým občanům.

O nás... Jsme skupina děvčat, která se ničeho nebojí a se vším si umí poradit. Baví nás pohyb v podobě tance, kamarádky, atmosféra na vystoupením a především jsme soutěživé. Máme velké sny, ale umíme si je splnit. Nic nemáme zadarmo... důležité je, že máme sebe a spolu dokážeme nemožné heart Mažoretky v České Lípě byly ...

Činnost: - podpora jachtařských projektů v České republice.

Kynologický klub - zajištění všestranného sportovního vyžití zájemců o chov a výcvik psů. Výcvik psů, cvičiště: - základní výcvik - výcvik pro pokročilé - kynologický sport AGILITY - kurzy poslušnosti - socializace a výchova štěnat - příprava na zkoušky ZZO, ZOP, ZPU 1, Bh, na výstavy - příprava na bonitace.

Provoz kynologického cvičiště. Provádíme výcvikové lekce psů a sportovní kynologii pro veřejnost a pro psy všech plemen. Nabízíme poradenství v oblasti výchovy štěňat, poslušnosti. Připravujeme psy na výstavy, bonitace a zkoušky.

Občanské sdružení: -pořádání zážitkových akcí