Možnost stát se členy sdružení podporující preventivní zdravotnickou péči, sdružení rodičů, dětí, speciálních pedagogů, sdružení majitelů nemovitostí nebo sdružení na podporu ekologických aktivit. Spojte se s lidmi, kteří mají stejné zájmy a cíle jako vy.

Centrum pro zdravotně postižené kraje Vysočina, o.p.s.
Posláním Centra pro zdravotně postižené kraje Vysočina (v Jihlavě, Havlíčkově Brodě, Pelhřimově, Třebíči nebo ve Žďáře nad Sázavou) je prostřednictvím sociálního poradenství zvyšovat informovanost osob se zdravotním postižením, podporovat jejich nezávislost a samostatnost a napomáhat jim ke zvýšení či udržení kvality života.
Centrum pro zdravotně postižené kraje Vysočina, o.p.s.
Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Dobříš
Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Dobříš se věnuje chovu, ochraně a lovu ryb, propagaci a podpoře rybaření v regionu. Spravuje rybníky, organizuje rybářské závody, vzdělávací akce a rybářský ples. Podílí se na ochraně vodních ekosystémů a zajišťuje rozvoj rybářské kultury v komunitě.
Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Dobříš
Občanské sdružení - finanční, technická a poradenská pomoc při zachování kulturního dědictví Tanzánie prostřednictvím výstavby školy.

Studentská Thálie - přehlídka středoškolské tvorby.

Spolek Fotoklub Vsetín, z.s. (dále jen spolek) je právnickou osobou založenou v souladu se zákonem č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění. Má sídlo ve Vsetíně. Spolek je dobrovolným, nevládním, neziskovým svazkem občanů, v němž se spolčují zájemci o fotografii k rozvoji svých znalostí v oblasti fotografie, vzájemné výměně zkušeností ...

Centrum pro rodinu a sociální péči. Nadace KROK ZA KROKEM. Podpora a pomoc dětem a rodinám v těžké situaci.

Provoz svazu kulturistiky a fitness České republiky. Organizace soutěží v kulturistice, fitness a bikiny.

Cílem sdružení je získání prostředků pro charitativní účely, podpora nadací, organizování zápasů, turnajů, benefičních a veřejně prospěšných sportovních akcí za účelem propagace fotbalu.

Sdružení zabraňující K přestavbě letiště na veřejné dopravní letiště

Sdružení, dětská krajská organizace: - pionýr Karlovarského kraje. Pořádání: - letní tábory - dětské akce.

Nezisková organizace nabízí terapeutické a léčitelské služby klientům pro uzdravování osobnosti, pro rozvíjení duchovní cesty a pro posílení vnitřní rovnováhy. Nabízíme individuální léčení i skupinové relaxační aktivity s psychoterapeutickými podněty. Nabízíme možnost uzdravovat své vnitřní zranění v malé skupině v šamanském léčivém kruhu. ...

Občanský spolek Kolt pořádá letní a zimní tábory pro děti.

Občanská poradna, která poskytuje odborné sociální poradenství bydlení - bezplatné poradenství zejména v oblastech bydlení, rodinných a mezilidských vztahů, občanskoprávních, majetkoprávních a pracovněprávních vztahů a systému sociálních dávek.

Ponton je nezisková organizace, která poskytuje sociální služby pro děti, mládež v těžké situaci.

Mezinárodní skautské hnutí pro mládež a děti od 6 let organizuje schůzky, výpravy, akce a tábory. Základním posláním je podporovat rozvoj osobnosti mladých lidí, jejich duchovní, mravní, intelektuální, sociální a tělesné schopnosti.

Občanská společnost se zájmem o historii a současnost železniční dopravy.

Svaz odborných technických kontrolorů, výrobců, pracovníků montáží a opravářů zařízení hřišť, dětských hřišť, tělocvičen, sportovišť a posiloven

Podpora vzdělávacích, vědeckých a kulturních výměn mezi Českou republikou a Spojenými státy americkými.