Možnost stát se členy sdružení podporující preventivní zdravotnickou péči, sdružení rodičů, dětí, speciálních pedagogů, sdružení majitelů nemovitostí nebo sdružení na podporu ekologických aktivit. Spojte se s lidmi, kteří mají stejné zájmy a cíle jako vy.

Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Dobříš
Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Dobříš se věnuje chovu, ochraně a lovu ryb, propagaci a podpoře rybaření v regionu. Spravuje rybníky, organizuje rybářské závody, vzdělávací akce a rybářský ples. Podílí se na ochraně vodních ekosystémů a zajišťuje rozvoj rybářské kultury v komunitě.
Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Dobříš
Centrum pro zdravotně postižené kraje Vysočina, o.p.s.
Posláním Centra pro zdravotně postižené kraje Vysočina (v Jihlavě, Havlíčkově Brodě, Pelhřimově, Třebíči nebo ve Žďáře nad Sázavou) je prostřednictvím sociálního poradenství zvyšovat informovanost osob se zdravotním postižením, podporovat jejich nezávislost a samostatnost a napomáhat jim ke zvýšení či udržení kvality života.
Centrum pro zdravotně postižené kraje Vysočina, o.p.s.
Mikroregion Nymbursko - organizace usilující o rozvoj regionu

Moštárna V provozu od září do začátku listopadu -po, st, pá 13-18 - nad 200 kg možno i jiný termín Cena: 4, - Kč/kg jablek Jen drtíme a lisujeme surový mošt, láhve donést s sebou, odpad likvidujeme.

Podpora činnosti oblastních svazů, organizace soutěží.

Cílem občanského sdružení MELUZÍNEK je pomáhat nemocným dětem, postiženým dětem a dětem umístěným v dětských domovech.

Občanské sdružení nabízející pomoc lidem s těžkou vadou zraku nebo nevidomým.

Dětský pěvecký sbor. Liberecký dětský sbor ZUŠ Liberec.

Vydávání modelářského měsíčníku. Pořádání veletrhu: - modelářský - hobby.

Sdružení zdravotně postižených. Léčebné a sociální rehabilitace zdravotně postiženým civilizačními chorobami.

Poradenství: - onkologické onemocnění.

Pořádání víkendových akcí a dětských táborů pro děti a mládež.

Sportovní a kulturní aktivity pro všechny věkové kategorie se zaměřením na všestrannost, sportovní gymnastiku, vzpírání, voltiž, tanec, míčové sporty a další.

Lidé Činnost sdružení je zaměřena na práci s dětmi a mládeží. Všestranný rozvoj mládeže, integrace dětí z dětských domovů do prostředí jejich vrstevníků z rodin. Tento cíl je naplňován především organizováním sportovních a vzdělávacích aktivit pro mládež, zejména farních dětských letních táborů. Návštěvy dětí v dětském domově ...

Okresní sdružení Českého svazu tělesné výchovy.

Nadnárodní dobrovolné zájmové sdružení měst a obcí a dalších právnických osob.

Nadace, účel: -pomoci dětem postiženým mozkovou obrnou (formou nákupu pomůcek, přístrojů, zařízení, využití darů..) -patronace nad dětskými skupinovými centry v ČR (léčebny, stacionáře, dětské domovy, ústavy..) -zkvalitnění a rozšíření rehabilitační a léčebné základny postižených ve spolupráci se světovými ...