Možnost stát se členy sdružení podporující preventivní zdravotnickou péči, sdružení rodičů, dětí, speciálních pedagogů, sdružení majitelů nemovitostí nebo sdružení na podporu ekologických aktivit. Spojte se s lidmi, kteří mají stejné zájmy a cíle jako vy.

Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Dobříš
Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Dobříš se věnuje chovu, ochraně a lovu ryb, propagaci a podpoře rybaření v regionu. Spravuje rybníky, organizuje rybářské závody, vzdělávací akce a rybářský ples. Podílí se na ochraně vodních ekosystémů a zajišťuje rozvoj rybářské kultury v komunitě.
Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Dobříš
Centrum pro zdravotně postižené kraje Vysočina, o.p.s.
Posláním Centra pro zdravotně postižené kraje Vysočina (v Jihlavě, Havlíčkově Brodě, Pelhřimově, Třebíči nebo ve Žďáře nad Sázavou) je prostřednictvím sociálního poradenství zvyšovat informovanost osob se zdravotním postižením, podporovat jejich nezávislost a samostatnost a napomáhat jim ke zvýšení či udržení kvality života.
Centrum pro zdravotně postižené kraje Vysočina, o.p.s.
Poskytování sociálních služeb pro děti, mladistvé a dospělé se zdravotním postižením a celé jejich rodiny, zaměstnávání osob se zdravotním postižením.

Dobrovolné sdružení zájmových kynologických organizací - chovatelských klubů, které se zabývají chovem a výcvikem psů a další zájmovou kynologickou činností.

Zlínský rybářský spolek: - zajištění výkonu Ichtiologického regulačního odlovu na VD Fryšták - zajištění rezervace a výdeje oprávnění k rybolovu na VD Fryšták - zajištění zarybnění, hospodaření, pořádku a kontroly IRO na VD Fryšták

Provoz instituce jenž organizačně, administrativně a ekonomicky podporuje činnost sdružených spolků, prosazuje a chrání jejich společné zájmy a práva.

Dům* dětí a mládeže (DDM*): -zájmové kroužky.

Dům* dětí a mládeže (DDM*): -zájmové kroužky.

Cílem našeho sdružení je napomoci rozvoji služeb v oblasti péče o duševní zdraví, které jsou v našem regionu nedostatečně rozvinuté. Centrum pro rozvoj péče o duševní zdraví rovněž poskytuje sociální službu registrovanou dle zákona 108/2006 Sb. o sociálních službách, Službu následné péče „Pavučina“.

Náš čtyřletý spolek nabízí šermířské souboje, divadlení scénky okořené šermem pro děti i dospělé, mýticko-démonický program Vymýtání ďábla, fireshow či světelnou diodovou show na míru (5 - 45 minut!!), vystoupení břišních tanečnic, bohatý park dobových her a soutěží, dále připravujeme ukázky dobových a jiných tanců. Vedle tohoto poměrně pestrého ...

Sdružení rodičů a přátel dětí s mentálním postižením,Downovým syndromem. Pořádání,zajištění: -výlety,hypoterapie,plavání,karnevaly.

-specifická primární prevence - pro školy, školská zařízení - provoz NZDM - nízkoprahové zařízení pro děti a mládež.

Organizace pro děti a mládež. Volnočasové aktivity, výlety, letní tábory.

Kynologický klub, svaz (psi, pes), pořadatel výstavy psů v Hradci Králové Kynologie cvičiště.