Možnost stát se členy sdružení podporující preventivní zdravotnickou péči, sdružení rodičů, dětí, speciálních pedagogů, sdružení majitelů nemovitostí nebo sdružení na podporu ekologických aktivit. Spojte se s lidmi, kteří mají stejné zájmy a cíle jako vy.

Centrum pro zdravotně postižené kraje Vysočina, o.p.s.
Posláním Centra pro zdravotně postižené kraje Vysočina (v Jihlavě, Havlíčkově Brodě, Pelhřimově, Třebíči nebo ve Žďáře nad Sázavou) je prostřednictvím sociálního poradenství zvyšovat informovanost osob se zdravotním postižením, podporovat jejich nezávislost a samostatnost a napomáhat jim ke zvýšení či udržení kvality života.
Centrum pro zdravotně postižené kraje Vysočina, o.p.s.
Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Dobříš
Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Dobříš se věnuje chovu, ochraně a lovu ryb, propagaci a podpoře rybaření v regionu. Spravuje rybníky, organizuje rybářské závody, vzdělávací akce a rybářský ples. Podílí se na ochraně vodních ekosystémů a zajišťuje rozvoj rybářské kultury v komunitě.
Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Dobříš
Sdružení pro ekologickou výchovu Pořádá: - Ekologické dny Olomouc - Ekologické večery - Ekologická poradna - Ekologické výukové programy - Semináře pro učitele a studenty - Mimoškolní výchova.

Neziskové zájmové občanské sdružení příznivců cyklistické dopravy a cykloturistiky.

Okresní myslivecký spolek. Služby: -zkoušky uchazečů o lovecký lístek -chovatelské přehlídky trofejí -kynologické akce -střelecké akce.

Občanské sdružení pro volný čas dětí a mládeže Olomoucký dětský pěvecký sbor: - Alenášek - Music BoDo - Kassiopea

Občanské sdružení: - tábory pro začátečníky - výcvikový kurz pro pokročilé - pobyty na statku i pro celé rodiny - vyjížďky - výlety - celodenní program - výcvik - obsedání koní, ustájení.

PINGUIN potápěčský klub RUMCHALPA: - potápěčské výcviky - tréninkové plavby.

Český svaz ochránců přírody. -údržba chráněných území -zoologický a botanický výzkum -záchrana krajových odrůd ovocných dřevin

Hasiči. - hasický sbor města Chrudim - místní výjezdová jednotka

BOCA: -kočičí útulek -spolek pro pomoc opuštěných a týraných koček -č.ú.: 159681338/0300 (Poštovní spořitelna) Název účtu: BOCA

Občanské sdružení působící ve prospěch rodin s dětmi se zdravotním postižením. Denní stacionář Akord: - poskytování ambulantní služby dětem, mládeži a dospělým ve věku od 6 do 45 let. - našimi klienty jsou lidé s mentálním postižením a kombinovanými vadami, kteří v důsledku svého postižení potřebují pravidelnou podporu druhé osoby v ...

Nezisková organizace -na základě dobrovolnosti sdružuje organizace, firmy a osoby, které provozují, projektují, budují, nebo vyvíjejí zejména: - zimní stadiony - chladicí zařízení pro ZS - zařízení pro osvětlování, ozvučeni, vytápění a další doplňková zařízení pro ZS - stroje na úpravu ledových ploch - další zájemce o účast ve Sdružení.

Služby: -klub sdružující postižené občany s umělým vývodem / stomici.