Možnost stát se členy sdružení podporující preventivní zdravotnickou péči, sdružení rodičů, dětí, speciálních pedagogů, sdružení majitelů nemovitostí nebo sdružení na podporu ekologických aktivit. Spojte se s lidmi, kteří mají stejné zájmy a cíle jako vy.

Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Dobříš
Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Dobříš se věnuje chovu, ochraně a lovu ryb, propagaci a podpoře rybaření v regionu. Spravuje rybníky, organizuje rybářské závody, vzdělávací akce a rybářský ples. Podílí se na ochraně vodních ekosystémů a zajišťuje rozvoj rybářské kultury v komunitě.
Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Dobříš
Centrum pro zdravotně postižené kraje Vysočina, o.p.s.
Posláním Centra pro zdravotně postižené kraje Vysočina (v Jihlavě, Havlíčkově Brodě, Pelhřimově, Třebíči nebo ve Žďáře nad Sázavou) je prostřednictvím sociálního poradenství zvyšovat informovanost osob se zdravotním postižením, podporovat jejich nezávislost a samostatnost a napomáhat jim ke zvýšení či udržení kvality života.
Centrum pro zdravotně postižené kraje Vysočina, o.p.s.
Svaz tělesně postižených. Místní organizace Jičín.

Myslivecký svaz. Lov, odchyt a chov divokých zvířat.

Tělovýchovná jednota. Zajištění sportovních činností a akcí pro cvičence všech věkových kategorií.

Prázdninový pobyt s tancem pro děti a mládež od 9-18 let možno i rodiči. Místo pobytu: Hrachov u Sedlčan,Rekreační středisko LDP* Vltava. Styly: současné disco,klasické a moderní country,další techniky.

Český svaz chovatelů, oblastní organizace Brno.

Provoz od září do prosince. Drtíme a lisujeme surový mošt, láhve donést s sebou, odpad si musí každý odebrat zpět.

Klub přátel Dětského domova v Pardubicích. Dětský domov.

Mateřské centrum: - denní setkávání matek a dětí - aktivity pro maminky - pořádání akcí (karnevaly, tábory) - předporodní příprava a cvičení pro těhotné - masáže a cvičení pro kojence - vzdělávání rodičů.

Víceúčelové nestátní a neziskové ambulantní zařízení prvního kontaktu pro lidi ohrožené drogou, s drogovými problémy a na droze závislé.

Českomoravská myslivecká jednota. Okresní myslivecký spolek.

Služby: -stavby a úpravy motocyklů -náhradní díly na motocykly -servis a opravy všech motocyklů, lakování a airbrush -výroba speciálních dílů a doplňků, blatníků plech -výroba kol, rámů a nádrží.

Vodácký klub: - jsme klub s dlouholetou tradicí - disponujeme kvalitním vodáckým i rekreačním zázemím - máme vlastní přístaviště - organizujeme sportovní akce pro děti i dospělé - závodíme na pramicích a raftech.

Občanské sdružení působící na úseku požární ochrany. Vytváří pro město Šumperk jednotku požární ochrany jako organizační složku města.