Možnost stát se členy sdružení podporující preventivní zdravotnickou péči, sdružení rodičů, dětí, speciálních pedagogů, sdružení majitelů nemovitostí nebo sdružení na podporu ekologických aktivit. Spojte se s lidmi, kteří mají stejné zájmy a cíle jako vy.

Centrum pro zdravotně postižené kraje Vysočina, o.p.s.
Posláním Centra pro zdravotně postižené kraje Vysočina (v Jihlavě, Havlíčkově Brodě, Pelhřimově, Třebíči nebo ve Žďáře nad Sázavou) je prostřednictvím sociálního poradenství zvyšovat informovanost osob se zdravotním postižením, podporovat jejich nezávislost a samostatnost a napomáhat jim ke zvýšení či udržení kvality života.
Centrum pro zdravotně postižené kraje Vysočina, o.p.s.
Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Dobříš
Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Dobříš se věnuje chovu, ochraně a lovu ryb, propagaci a podpoře rybaření v regionu. Spravuje rybníky, organizuje rybářské závody, vzdělávací akce a rybářský ples. Podílí se na ochraně vodních ekosystémů a zajišťuje rozvoj rybářské kultury v komunitě.
Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Dobříš
Dům dětí. Zájmové kroužky: -tanec -elektro -cvičení aerobic -jazyky -keramika -rybářský kroužek -šachy -florbal -bojové umění -šipky -a další.

Taneční skupina RYTMUS Olomouc: - sdružování dětí a mladých lidí k výuce tanečních stylů dance show, disco dance a hip hop a jejich příprava na taneční soutěže.

Centrum sociální péče. Pobočka: - Opavská 26, Krnov - tel.:554616270.

• Moravská starorodová společnost, • high tech – Moravenses terra Moravia start-up podnik, • realizace projektů na klíč, • Vaše myšlenka, naše realizace, Vaše spokojenost.

Dům dětí a mládeže, DDM*: -kurzy, keramika, tvořínek

Centrum volného času, dům dětí a mládeže: -kurzy, kroužky -volnočasové aktivity pro děti, mládež a dospělé -výtvarka, keramika -sportovní kroužky (kalanetika, jóga, rehabilitace) -logopedická poradna -miniškolka, hlídání dětí v Klubíčku -hudební kroužky -doučování (matematika, český jazyk) -jazykové kurzy.

Služby: - půjčovna a šití dětských karnevalových kostýmů - šití kostýmů pro dětské taneční skupiny a balet - výroba atypických kostýmů - výroba loutek - zařizování dětských koutků - programy pro děti-narozeninové oslavy - zájmové kroužky pro děti v předškolním věku.

Organizace pro děti a mládež. Volnočasové aktivity, výlety, letní tábory.

Dům dětí a mládeže Nabízí: - zájmové kroužky pro předškolní děti, školní děti, mládež i dospělé (sporty, jazyky, keramika, tanec, teraristika, astronomický kroužek, atd.) - příležitostné akce pro děti - letní tábory - příměstské tábory - mateřské centrum Sluníčko. - kurzy pro děti i širokou veřejnost - výukové programy

Centrum prevence drogových závislostí. Centrum volného času. Pořádání: - přednášky - koncerty - kino, filmový klub - alternativní párty - protidrogová prevence, poradenství.

umělecké divadelní uskupení. Dříve pod názvem Uvidíme... nyní jako občanské sdružení Nepřijatelní, o.s.

Autoklub. Činnost: -zájmový svaz, spolek, klub. Provoz ploché dráhy.

INTERNATIONAL HUMANITY je neziskové občanské sdružení se sídlem v ČR. Charitativní organizace.

Domovská stránka týmového jezdce v závodech tahačů. Aktuální výsledky, zajímavosti ze zákulisí, popis tahače, fanclub.