Možnost stát se členy sdružení podporující preventivní zdravotnickou péči, sdružení rodičů, dětí, speciálních pedagogů, sdružení majitelů nemovitostí nebo sdružení na podporu ekologických aktivit. Spojte se s lidmi, kteří mají stejné zájmy a cíle jako vy.

Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Dobříš
Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Dobříš se věnuje chovu, ochraně a lovu ryb, propagaci a podpoře rybaření v regionu. Spravuje rybníky, organizuje rybářské závody, vzdělávací akce a rybářský ples. Podílí se na ochraně vodních ekosystémů a zajišťuje rozvoj rybářské kultury v komunitě.
Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Dobříš
Centrum pro zdravotně postižené kraje Vysočina, o.p.s.
Posláním Centra pro zdravotně postižené kraje Vysočina (v Jihlavě, Havlíčkově Brodě, Pelhřimově, Třebíči nebo ve Žďáře nad Sázavou) je prostřednictvím sociálního poradenství zvyšovat informovanost osob se zdravotním postižením, podporovat jejich nezávislost a samostatnost a napomáhat jim ke zvýšení či udržení kvality života.
Centrum pro zdravotně postižené kraje Vysočina, o.p.s.
Místní organizace MRS Brno 3 hospodaří na svěřeném revíru Svitava 1. Mimo hospodaření věnujeme velkou pozornost i výchově mládeže v rámci kroužků. Pořádáme závody.

Nadace pro záchranu a obnovu Jizerských hor podporuje obnovu stabilních lesních ekosystémů a harmonické krajiny Jizerských hor a povzbuzuje účast občanů při uplatňování principů udržitelného života.

Společnost Venkovský prostor o.p.s byla založena v listopadu 1999 přeměnou Nadace Venkovský prostor se záměrem podporovat oblast zemědělství a venkova svou projektovou činností. V průběhu času rozšířila společnost své aktivity také do oblasti sociální, kulturní a vzdělávací a v současné době se zaměřuje se na následující činnosti: - poradenská ...

Mezinárodní výchovné hnutí pro mládež a děti od 6 let organizuje schůzky, výpravy, akce a tábory. Zájmové sdružení pro děti a mládež.

Nadace EURONISA: -zlepšování života tělesně a mentálně postižené mládeže -pomoc starým,nemocným a opuštěným lidem -projekty v sociální,kulturní a vzdělávací oblasti -působnost zejména na území Euroregionu Nisa.

Cíl nadace : -nadace je zřízena za účelem zlepšení prostředí v dětských nemocnicích a léčebnách formou oprav a rekonstrukcí těchto objektů. Dosažení co nejrychlejšího léčebného výsledku a také zasloužení se o zlepšení psychického stavu malých pacientů, který má vliv na jejich úspěšnou rehabilitaci. Zkvalitnění vztahu ...

Občanské sdružení. Centrum pro maminky s dětmi. Pořádání volnočasových aktivit.

Samostatné dobrovolné občanské sdružení - podporuje činnost svých členů a vytváří podmínky pro uspokojování jejich zájmů, potřeb a požadavků.

Paraklub. Zájmové sdružení. Sdružení zájemců adrenalinových sportů.

Českomoravská myslivecká jednota okresní myslivecký spolek Česká Lípa

Aeroklub: -letecká činnost -letecká škola -parašutistická škola -vyhlídkové lety.

Tělovýchovná jednota. horolezci - Ladislav Pospíšil - lp@razdva.cz judo - Robert Schottl - +420 737 872 982 tenis - Ludmila Krčmářová - +420 724 165 493 volejbal - Jan Šesták - +420 605 787 657, jan.sestak@uhbrod.cz aikido - Dušan Pavlis - +420 775 680 512 turistika - Milan Šlahůnek - +420 777 608 317

Pobočka. Občanské sdružení nabízí lidem s těžkou vadou zraku a nevidomým: - odborné sociální poradenství - sociálně terapeutické činnosti - vzdělávací aktivity..