Možnost stát se členy sdružení podporující preventivní zdravotnickou péči, sdružení rodičů, dětí, speciálních pedagogů, sdružení majitelů nemovitostí nebo sdružení na podporu ekologických aktivit. Spojte se s lidmi, kteří mají stejné zájmy a cíle jako vy.

Centrum pro zdravotně postižené kraje Vysočina, o.p.s.
Posláním Centra pro zdravotně postižené kraje Vysočina (v Jihlavě, Havlíčkově Brodě, Pelhřimově, Třebíči nebo ve Žďáře nad Sázavou) je prostřednictvím sociálního poradenství zvyšovat informovanost osob se zdravotním postižením, podporovat jejich nezávislost a samostatnost a napomáhat jim ke zvýšení či udržení kvality života.
Centrum pro zdravotně postižené kraje Vysočina, o.p.s.
Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Dobříš
Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Dobříš se věnuje chovu, ochraně a lovu ryb, propagaci a podpoře rybaření v regionu. Spravuje rybníky, organizuje rybářské závody, vzdělávací akce a rybářský ples. Podílí se na ochraně vodních ekosystémů a zajišťuje rozvoj rybářské kultury v komunitě.
Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Dobříš
Organizace pro děti a mládež. Volnočasové aktivity, výlety, letní tábory.

Organizace pro děti a mládež. Volnočasové aktivity, výlety, letní tábory.

Organizace pro děti a mládež. Volnočasové aktivity, výlety, letní tábory.

Organizace pro děti a mládež. Volnočasové aktivity, výlety, letní tábory.

Sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi. Volnočasové aktivity pro děti a mládež, výlety, letní tábory.

Turistický oddíl mládeže. Volnočasové aktivity pro děti a mládež.

Českomoravská myslivecká jednota okresní myslivecký spolek Jablonec nad Nisou.

Český rybářský svaz místní organizace Jablonec nad Nisou.

Samostatný dětský oddíl Brontosauři. Program, činnost: - ochrana přírody - organizování volného času dětí a mládeže: - zájmové oddíly - jezdecký oddíl. - tábory - víkendové pobyty.

Český svaz ochránců přírody (ČSOP) je občanské sdružení, jehož členy spojuje aktivní zájem o ochranu přírody a životního prostředí. Naším posláním je ochrana a obnova přírody, krajiny a životního prostředí, ekologická výchova a podpora trvale udržitelného života.

Nestátní a nezisková organizace, která sdružuje neslyšící z celého Česka. Pořádáme kurzy znakového jazyka, plesy pro neslyšící, festival mluvící ruce, akce pro neslyšící a hájíme jejich práva.

Výbor dobré vůle - Nadaci Olgy Havlové založila paní Olga Havlová (1933-1996), první manželka prezidenta České republiky, s cílem pomáhat lidem se zdravotním nebo sociálním handicapem, aby se mohli co nejlépe začlenit do společnosti. Původní prohlášení Výboru dobré vůle: Chceme: Působit na morální vědomí společnosti, upozorňovat na ...

Provozování pěveckého sboru s pořádáním koncertů. Nabídka pronájmu prostorů pro kulturní a společenské akce.

Služby: -společnost pro archeologii a památky -archeologický výzkum.

Činnost: - vyhledávání a kontaktování těžce zrakově postižených občanů včetně osob v akutním stádiu po ztrátě zraku - podpora zaměstnanosti nevidomých a slabozrakých občanů - socioterapeutická činnost realizovaná ve svépomocných skupinách a aktivizačních klubech odstraňování architektonických a informačních bariér pro těžce zrakově ...

Občanské sdružení Jagello 2000. Informace z oblasti NATO a česko-polských vztahů.