Možnost stát se členy sdružení podporující preventivní zdravotnickou péči, sdružení rodičů, dětí, speciálních pedagogů, sdružení majitelů nemovitostí nebo sdružení na podporu ekologických aktivit. Spojte se s lidmi, kteří mají stejné zájmy a cíle jako vy.

Dětský pěvecký sbor. Liberecký dětský sbor ZUŠ Liberec.

Činnost: - pěstování, výsadba a ochrana původních jizerskohorských dřevin, - obnova krajiny, návrat mizejících krajinných prvků (aleje, meze, remízky, tůně…), - lesní školky

Nadace pro záchranu a obnovu Jizerských hor podporuje obnovu stabilních lesních ekosystémů a harmonické krajiny Jizerských hor a povzbuzuje účast občanů při uplatňování principů udržitelného života.

Společnost Venkovský prostor o.p.s byla založena v listopadu 1999 přeměnou Nadace Venkovský prostor se záměrem podporovat oblast zemědělství a venkova svou projektovou činností. V průběhu času rozšířila společnost své aktivity také do oblasti sociální, kulturní a vzdělávací a v současné době se zaměřuje se na následující činnosti: - poradenská ...

Mezinárodní výchovné hnutí pro mládež a děti od 6 let organizuje schůzky, výpravy, akce a tábory. Zájmové sdružení pro děti a mládež.

Nadace EURONISA: -zlepšování života tělesně a mentálně postižené mládeže -pomoc starým,nemocným a opuštěným lidem -projekty v sociální,kulturní a vzdělávací oblasti -působnost zejména na území Euroregionu Nisa.

Charitní ošetřovatelská a pečovatelská služba.

Možnost hlídání dětí - dovedníček Mateřské centrum KRTEČEK - klub dvojčat a vícečat - dovedníček

Vzrůst dnes už tak často vyhledávané agroturistiky, touha po klidu v panenské přírodě a láska ke koním, to jsou prvky, které byly hlavním projektantem farmy. Farma Vysoká poskytuje vyjížďky do přírody i na několik dní, s doprovodem. Je velice vhodná i pro parkurová soustředění, výstavy, koňské dražby, hobby závody a další jednorázové akce. Farma ...

Spolek přátel hor Libereckého kraje zabývající se vlastivědou a ochranou přírody

- - poradenské centrum při hledání zaměstnánínabízí - možnost hledání zaměstnání na internetu - možnost napsání a vytisknutí životopisu - pomoc při sestavování životopisu, s orientací na internetu při hledání místa, s přípravou na přijímací pohovor, při řešení Rekvalifikační centrum počítače Rekvalifikační centrum ( účetnictví)