Možnost stát se členy sdružení podporující preventivní zdravotnickou péči, sdružení rodičů, dětí, speciálních pedagogů, sdružení majitelů nemovitostí nebo sdružení na podporu ekologických aktivit. Spojte se s lidmi, kteří mají stejné zájmy a cíle jako vy.

Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Dobříš
Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Dobříš se věnuje chovu, ochraně a lovu ryb, propagaci a podpoře rybaření v regionu. Spravuje rybníky, organizuje rybářské závody, vzdělávací akce a rybářský ples. Podílí se na ochraně vodních ekosystémů a zajišťuje rozvoj rybářské kultury v komunitě.
Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Dobříš
Centrum pro zdravotně postižené kraje Vysočina, o.p.s.
Posláním Centra pro zdravotně postižené kraje Vysočina (v Jihlavě, Havlíčkově Brodě, Pelhřimově, Třebíči nebo ve Žďáře nad Sázavou) je prostřednictvím sociálního poradenství zvyšovat informovanost osob se zdravotním postižením, podporovat jejich nezávislost a samostatnost a napomáhat jim ke zvýšení či udržení kvality života.
Centrum pro zdravotně postižené kraje Vysočina, o.p.s.
Zájmové sdružení. Česká lesnická společnost. Podpora ochrany přírodního prostředí, péče o lesní bohatství, přispívání k rozvoji hospodaření v lese..

Zájmové sdružení. Propagace díla hudebního skladatele Georga Friedricha Händela.

Sdružení hráčů a příznivců deskové hry GO

Podpora pacientů postižených syndromem demence a jejich rodin.

Pořádání - letní i zimní tábory - víkendové akce pro děti.

Podpora činnosti oblastních svazů, organizace soutěží.

Lidé Činnost sdružení je zaměřena na práci s dětmi a mládeží. Všestranný rozvoj mládeže, integrace dětí z dětských domovů do prostředí jejich vrstevníků z rodin. Tento cíl je naplňován především organizováním sportovních a vzdělávacích aktivit pro mládež, zejména farních dětských letních táborů. Návštěvy dětí v dětském domově ...

Sdružení věnující se propagaci společenského tance formou tanečních vystoupení, show, tanečních kurzů a lekcí, spoluprací s ostatní organizacemi. Nabízí individuální výuku pro páry či jednotlivce v příjemném tanečním studiu v centru Prahy. Specializujeme se též na svatební tanec pro novomanžele. Nabídnout můžeme též vše okolo tance pro Váš ...

Zájmové sdružení. Česká společnost ornitologická.

Instituce organizačně, administrativně a ekonomicky podporuje činnost sdružených spolků, prosazuje a chrání jejich společné zájmy a práva.

Zájmové sdružení. Křesťanská misijní společnost.