Možnost stát se členy sdružení podporující preventivní zdravotnickou péči, sdružení rodičů, dětí, speciálních pedagogů, sdružení majitelů nemovitostí nebo sdružení na podporu ekologických aktivit. Spojte se s lidmi, kteří mají stejné zájmy a cíle jako vy.

Centrum pro zdravotně postižené kraje Vysočina, o.p.s.
Posláním Centra pro zdravotně postižené kraje Vysočina (v Jihlavě, Havlíčkově Brodě, Pelhřimově, Třebíči nebo ve Žďáře nad Sázavou) je prostřednictvím sociálního poradenství zvyšovat informovanost osob se zdravotním postižením, podporovat jejich nezávislost a samostatnost a napomáhat jim ke zvýšení či udržení kvality života.
Centrum pro zdravotně postižené kraje Vysočina, o.p.s.
Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Dobříš
Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Dobříš se věnuje chovu, ochraně a lovu ryb, propagaci a podpoře rybaření v regionu. Spravuje rybníky, organizuje rybářské závody, vzdělávací akce a rybářský ples. Podílí se na ochraně vodních ekosystémů a zajišťuje rozvoj rybářské kultury v komunitě.
Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Dobříš
Zájmové sdružení Svaz výrobců a dodavatelů strojírenské techniky - SST

Vzdělávání v oblasti aerobiku, fitness a wellness. Hlavní vzdělávací program. Mezinárodní škola Fisaf akreditovaná Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR a garantovaná celosvětovou mezinárodní organizací FISAF (Mezinárodní federace sportu, aerobiku a fitness). Kurzy dle mezinárodního vzdělávacího programu FISAF pro širokou ...

Sdružení zaměřující se na přímou práci s osobami s mentálním postižením a jejich rodinami. Organizování akcí, které zviditelní osoby s mentálním postižením a zkvalitní jejich život.

Společnost pro studium sekt a nových náboženských směrů. - náboženské semináře

Cílem nadace je podporovat vynikající studenty pražských vysokých škol, talentované mladé vědecké pracovníky a umělce a přispívat k rozvoji české společnosti a jejího hospodářství.

Provozování registru doménových jmen .CZ a 0.2.4.e164.arpa (ENUM) -zabezpečení provozu domény nejvyšší úrovně CZ - osvěta v oblasti doménových jmen.

Občanské sdružení: - léčebná pedagogika, sociální a umělecká terapie - waldorfská pedagogika - muzikoterapie - artterapie.

Česká psychoenergetická společnost (ČEPES): - dobrovolné, nezávislé, zájmové nepolitické občanské sdružení Psychoenergetika, léčitelství, telestézie, radiestézie, radionika-výzkum, přednášky, časopis, seznam léčitelů. Programy činnosti: - vzdělávání členů i veřejnosti, lékařské, léčitelské a telestézické kurzy, přednášky, ...

Svaz měst a obcí České republiky je dobrovolnou, nepolitickou a nevládní organizací, jejímiž řádnými členy jsou obce ve smyslu zákona o obcích. Základním cílem Svazu je hájit společné zájmy a práva obcí, sdružených ve Svazu.

Společnost pro studium sekt a nových náboženských směrů.

Dobrovolné sdružení zájmových kynologických organizací - chovatelských klubů, které se zabývají chovem a výcvikem psů a další zájmovou kynologickou činností.

Občanské sdružení působící ve prospěch rodin s dětmi se zdravotním postižením. Denní stacionář Akord: - poskytování ambulantní služby dětem, mládeži a dospělým ve věku od 6 do 45 let. - našimi klienty jsou lidé s mentálním postižením a kombinovanými vadami, kteří v důsledku svého postižení potřebují pravidelnou podporu druhé osoby v ...

Nezisková organizace -na základě dobrovolnosti sdružuje organizace, firmy a osoby, které provozují, projektují, budují, nebo vyvíjejí zejména: - zimní stadiony - chladicí zařízení pro ZS - zařízení pro osvětlování, ozvučeni, vytápění a další doplňková zařízení pro ZS - stroje na úpravu ledových ploch - další zájemce o účast ve Sdružení.

Jsme tu proto, abychom zlepšovali kvalitu života celé společnosti tím, že budeme přispívat svou humanitární činností k řešení problémů seniorů, kterým umožníme aktivně a smysluplně žít v jejich vlastním domově tak dlouho, jak je to jen možné a budeme je provázet podzimem života tak, aby se nikdo za své stáří nemusel stydět.

Mezinárodní nezisková organizace usilující o dodržování lidských práv ve světě. Amnesty International je dobrovolným hnutím lidí z celého světa, kterým není lhostejné porušování lidských práv a chtějí se mu postavit. Amnesty mění svět - jen díky podpoře tisíců lidí z celého světa. Mezi cíle Amnesty International patří zejména: - ...

Služby: - půjčovna a šití dětských karnevalových kostýmů - šití kostýmů pro dětské taneční skupiny a balet - výroba atypických kostýmů - výroba loutek - zařizování dětských koutků - programy pro děti-narozeninové oslavy - zájmové kroužky pro děti v předškolním věku.

umělecké divadelní uskupení. Dříve pod názvem Uvidíme... nyní jako občanské sdružení Nepřijatelní, o.s.