Možnost stát se členy sdružení podporující preventivní zdravotnickou péči, sdružení rodičů, dětí, speciálních pedagogů, sdružení majitelů nemovitostí nebo sdružení na podporu ekologických aktivit. Spojte se s lidmi, kteří mají stejné zájmy a cíle jako vy.

Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Dobříš
Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Dobříš se věnuje chovu, ochraně a lovu ryb, propagaci a podpoře rybaření v regionu. Spravuje rybníky, organizuje rybářské závody, vzdělávací akce a rybářský ples. Podílí se na ochraně vodních ekosystémů a zajišťuje rozvoj rybářské kultury v komunitě.
Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Dobříš
Centrum pro zdravotně postižené kraje Vysočina, o.p.s.
Posláním Centra pro zdravotně postižené kraje Vysočina (v Jihlavě, Havlíčkově Brodě, Pelhřimově, Třebíči nebo ve Žďáře nad Sázavou) je prostřednictvím sociálního poradenství zvyšovat informovanost osob se zdravotním postižením, podporovat jejich nezávislost a samostatnost a napomáhat jim ke zvýšení či udržení kvality života.
Centrum pro zdravotně postižené kraje Vysočina, o.p.s.
Cíl nadace : -nadace je zřízena za účelem zlepšení prostředí v dětských nemocnicích a léčebnách formou oprav a rekonstrukcí těchto objektů. Dosažení co nejrychlejšího léčebného výsledku a také zasloužení se o zlepšení psychického stavu malých pacientů, který má vliv na jejich úspěšnou rehabilitaci. Zkvalitnění vztahu ...

Paraklub. Zájmové sdružení. Sdružení zájemců adrenalinových sportů.

Občanské sdružení CZECHDESIGN.CZ provozuje portál informující o průmyslovém designu. Sdružení pořádá odborné semináře a přednášky, také zajišťuje odbornou garanci designových soutěží. CZECHDESIGN.CZ sdružuje více než 300 českých designérů a proto dokáže odborně vybrat a doporučit konkrétního designéra či provést výběrové řízení.

Organizace na podporu lidí s epilepsií a jejich blízkých, a to s celostátní působností a bez ohledu na věk a rozsah postižení. Poskytované služby: -poradenství -osvěta pro nemocné epilepsií a jejich rodinné příslušníky. KLUBY SPOLEČNOSTI „E“: Klub „E“ Praha Anna Derflová tel.: 723 159 325 Klub „E“ Brno Milada Davidová tel.: ...

Sdružení na ochranu leasingu, úvěrů a dalších vybraných služeb poskytovaných spotřebitelům, podnikatelům a právnickým osobám se sídlem v Praze.

Svaz českých a moravských spotřebních družstev je zájmovým sdružením právnických osob - spotřebních a konzumních družstev, které reprezentuje doma i v zahraničí.

Český svaz ochránců přírody (ČSOP) je občanské sdružení, jehož členy spojuje aktivní zájem o ochranu přírody a životního prostředí. Naším posláním je ochrana a obnova přírody, krajiny a životního prostředí, ekologická výchova a podpora trvale udržitelného života.

Nestátní a nezisková organizace, která sdružuje neslyšící z celého Česka. Pořádáme kurzy znakového jazyka, plesy pro neslyšící, festival mluvící ruce, akce pro neslyšící a hájíme jejich práva.

Výbor dobré vůle - Nadaci Olgy Havlové založila paní Olga Havlová (1933-1996), první manželka prezidenta České republiky, s cílem pomáhat lidem se zdravotním nebo sociálním handicapem, aby se mohli co nejlépe začlenit do společnosti. Původní prohlášení Výboru dobré vůle: Chceme: Působit na morální vědomí společnosti, upozorňovat na ...

Provozování pěveckého sboru s pořádáním koncertů. Nabídka pronájmu prostorů pro kulturní a společenské akce.

Činnost: - vyhledávání a kontaktování těžce zrakově postižených občanů včetně osob v akutním stádiu po ztrátě zraku - podpora zaměstnanosti nevidomých a slabozrakých občanů - socioterapeutická činnost realizovaná ve svépomocných skupinách a aktivizačních klubech odstraňování architektonických a informačních bariér pro těžce zrakově ...

Českomoravské sdružení organizací zemědělského zásobování a nákupu je zájmovým společenstvem, které sdružuje 77 podnikatelských subjektů.

Pořádání - volnočasnové aktivity pro děti a mládež

Zájmové sdružení - rozvoj duchovního odkazu Dr. Martina Luthera

Zájmové sdružení - zajištění a zprostředkování vzájemného informování věřitelských subjektů o údajích vypovídajících o bonitě, důvěryhodnosti a platební morálce jejich klientů

Sdružení - rybolov a chov ryb Rybolov - chov ryb