Možnost stát se členy sdružení podporující preventivní zdravotnickou péči, sdružení rodičů, dětí, speciálních pedagogů, sdružení majitelů nemovitostí nebo sdružení na podporu ekologických aktivit. Spojte se s lidmi, kteří mají stejné zájmy a cíle jako vy.

Centrum pro zdravotně postižené kraje Vysočina, o.p.s.
Posláním Centra pro zdravotně postižené kraje Vysočina (v Jihlavě, Havlíčkově Brodě, Pelhřimově, Třebíči nebo ve Žďáře nad Sázavou) je prostřednictvím sociálního poradenství zvyšovat informovanost osob se zdravotním postižením, podporovat jejich nezávislost a samostatnost a napomáhat jim ke zvýšení či udržení kvality života.
Centrum pro zdravotně postižené kraje Vysočina, o.p.s.
Svaz poskytující informace o Pražských klubech Karate, které jsou součástí PSKe, trenérech, zkušebních komisařích, rozhodčích, závodech a závodnících.

Náš web je zaměřen na prevenci proti drogám. Řešit své deprese, stres a problémy pomocí drogy je to nejhorší. Podívejte se na pravdivé informace o drogách jako je alkohol, marihuana, extáze, heroin, kokain, LSD, pervitin, ritalin a další drogy.

Atelier pro knižní tvorbu, grafiku, tisk, divadlo, fotografii. Produkce tiskovin Fotografické práce, grafika. Tisk brožury, plakáty, vydávání knih a učebnic.

Občanské sdružení Pořádání - přednášky - semináře

Zájmové sdružení PRO děti a mládež

Sdružení importérů součástí automobilů, servisní a garážové techniky je dobrovolným otevřeným zájmovým sdružením právnických osob podnikajících na území České republiky, a to importérů kvalitních značkových součástí automobilů a kvalitní servisní a garážové techniky.

Sdružení děti fitness aneb sportem proti drogám

Konzultační středisko PRO ženské projekty

Fanouškovský web věnovaný seriálu The New Girl.

Autoklub České republiky hájí zájmy motoristické veřejnosti a zastupuje ji ve vztahu k centrálním orgánům.

Snaha o rozšiřování a posilování obchodních i kulturních vztahů mezi Českou republikou a Irskem.

Sdružení - práce s dětmi v přirodě - dětské letní tábory