Možnost stát se členy sdružení podporující preventivní zdravotnickou péči, sdružení rodičů, dětí, speciálních pedagogů, sdružení majitelů nemovitostí nebo sdružení na podporu ekologických aktivit. Spojte se s lidmi, kteří mají stejné zájmy a cíle jako vy.

Centrum pro zdravotně postižené kraje Vysočina, o.p.s.
Posláním Centra pro zdravotně postižené kraje Vysočina (v Jihlavě, Havlíčkově Brodě, Pelhřimově, Třebíči nebo ve Žďáře nad Sázavou) je prostřednictvím sociálního poradenství zvyšovat informovanost osob se zdravotním postižením, podporovat jejich nezávislost a samostatnost a napomáhat jim ke zvýšení či udržení kvality života.
Centrum pro zdravotně postižené kraje Vysočina, o.p.s.
Služby - grafické práce - ilustrátorské a malířské práce

Pražský literární dům autorů německého jazyka: - nadační fond - knihovna

Dětské tábory - celoroční volnočasové aktivity pro děti a mládež

Činnost: - klubem majitelů a ředitelů firem

Adopce afrických dětí, projekt pomoci na dálku Stavba a zřizování škol v Guineji Posláním organizace je šíření humanistických myšlenek a ochrana lidských práv formou rozvojové spolupráce, kulturně společenské činnosti a rozšiřováním informovanosti na nevýdělečném základě. Snažíme se o zvyšování veřejného povědomí o situaci v rozvojových ...

Uvedení japonské kultury do ČR, rozvoj poznání a porozumění. Podpora zájmu Japonců o českou kulturu a integrace japonské komunity.

Jsme nevládní, nezisková organizace se statutem nadace. Posláním nadace je trvale zlepšovat a harmonizovat vztah člověk – zvíře – životní prostředí, hájit zájmy a práva zvířat, pomáhat zmírňovat utrpení a zajišťovat přijatelné životní podmínky zvířat v lidské péči, držených v zajetí i zvířat volně žijících.

Spolek ALLA DANZA se od roku 2006 věnuje studiu a veřejné prezentaci Evropského tanečního umění 15.–19. století (tzn. gotika, renesance, baroko a doba národního obrození). Pražská centrála se roku 2012 rozrostla o pobočku v Brně, která se specializuje na francouzské dvorské baroko 17./18. století.

Otevřené sdružení lidí se zájem o sport, dobrodružství a posouvání hranic. Projekt Cvičíme v práci. Školení, kurzy, outdoor i indoor aktivity. Akreditovaná akademie fitness, profesionální tým sportovců, lékařů, trenérů a koučů.

Občanské sdružení pro minimalizaci společenského znevýhodnění dětí z dětských domovů a zvýšení kvality jejich života

Fond ohrožených dětí je občanské sdružení na pomoc týraným, zanedbávaným, zneužívaným opuštěným nebo jinak sociálně ohroženým dětem, s působností na celém území České republiky.

Činnost Unie otců ČR upravují stanovy. Stručně lze říci, že podstatou a cílem je úsilí o optimální fungování rodiny a plnohodnotná výchova dětí, a tím i příštích generací. Moderní odborná literatura nám ukazuje, k jakým ztrátám a škodám u mládeže dochází, nepodílí-li se na výchově otec a to bez ohledu na společenské zřízení. Že u nás v posledních ...

Občanské sdružení Chovná stanice specializovaná na dravce a sovy Programy environmentálního vzdělávání pro školy

Cílem Fokusu je pomoci lidem s duševním onemocněním žít plnohodnotný život ve společnosti.

Činnost SiS spočívá především v práci členů Společnosti v rámci odborných skupin a komisí, dále v pořádání odborných akcí pro širokou veřejnost a v ediční činnosti. podpora a rozvoj silikátového oboru

Občanské sdružení Společnost Parkinson bylo založeno v roce 1994 z iniciativy lékařů Neurologické kliniky 1. LF UK a VFN v Praze. Již téměř dvacet let všestranně pomáhá nejen nemocným Parkinsonovou chorobou, ale také jejich rodinám a blízkým. Společnost organizuje pro parkinsoniky rekondiční pobyty a v rámci 22 regionálních klubů po celé ...

Kacubó Kenrikai je občanské sdružení zabývající se japonským bojovým umění Kendó. Kacubó Kenrikai je členem České federace Kendó. Je to nejstarší Kendó dódžó u nás v ČR. Kacubó znamená "žízeň po sebezdokonalení" a Kenrikai "společnost meče".