Možnost stát se členy sdružení podporující preventivní zdravotnickou péči, sdružení rodičů, dětí, speciálních pedagogů, sdružení majitelů nemovitostí nebo sdružení na podporu ekologických aktivit. Spojte se s lidmi, kteří mají stejné zájmy a cíle jako vy.

Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Dobříš
Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Dobříš se věnuje chovu, ochraně a lovu ryb, propagaci a podpoře rybaření v regionu. Spravuje rybníky, organizuje rybářské závody, vzdělávací akce a rybářský ples. Podílí se na ochraně vodních ekosystémů a zajišťuje rozvoj rybářské kultury v komunitě.
Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Dobříš
Centrum pro zdravotně postižené kraje Vysočina, o.p.s.
Posláním Centra pro zdravotně postižené kraje Vysočina (v Jihlavě, Havlíčkově Brodě, Pelhřimově, Třebíči nebo ve Žďáře nad Sázavou) je prostřednictvím sociálního poradenství zvyšovat informovanost osob se zdravotním postižením, podporovat jejich nezávislost a samostatnost a napomáhat jim ke zvýšení či udržení kvality života.
Centrum pro zdravotně postižené kraje Vysočina, o.p.s.
Jízdárna - jezdecký klubjezdecké kurzy - hiporehabilitace Jezdecká skupina scénického šermu Vystoupení Jízdy svobodných rytířů (gotika, renesance, baroko, western) Hiporehabilitace

Občanské sdružení - sdílení připojení k internetu, komunikace a hraní her

Zájmové sdružení PRO děti a mládež

Vyhledání a zpracování podkladů pro sestavení rodokmenu Vyhledání a zpracování podkladů pro sestavení rodokmenu

Rozvoj, propagace a posílení postavení - sportovní střelecký sport v ČR

Umělecké sdružení Kelti

Mateřské centrum Kurzy - práce s PC Pořádá - jazykové kurzy Vzdělávací centrum Pečecka - rekvalifikační kurzy - kurzy (kreativní dílna, malování na hedvábí, keramická dílna)

Pořádání - letní tábory Volnočasové aktivity pro děti a mládež

Kolpingova rodina - veřejná obhajoba smyslu rodiny a její nezastupitelné role - provozování aktivit k podpoře rodiny, zdravých rodinných vazeb a vztahů Mateřské centrum Pořádání - kurzy Rodinná poradna