Možnost stát se členy sdružení podporující preventivní zdravotnickou péči, sdružení rodičů, dětí, speciálních pedagogů, sdružení majitelů nemovitostí nebo sdružení na podporu ekologických aktivit. Spojte se s lidmi, kteří mají stejné zájmy a cíle jako vy.

Centrum pro zdravotně postižené kraje Vysočina, o.p.s.
Posláním Centra pro zdravotně postižené kraje Vysočina (v Jihlavě, Havlíčkově Brodě, Pelhřimově, Třebíči nebo ve Žďáře nad Sázavou) je prostřednictvím sociálního poradenství zvyšovat informovanost osob se zdravotním postižením, podporovat jejich nezávislost a samostatnost a napomáhat jim ke zvýšení či udržení kvality života.
Centrum pro zdravotně postižené kraje Vysočina, o.p.s.
Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Dobříš
Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Dobříš se věnuje chovu, ochraně a lovu ryb, propagaci a podpoře rybaření v regionu. Spravuje rybníky, organizuje rybářské závody, vzdělávací akce a rybářský ples. Podílí se na ochraně vodních ekosystémů a zajišťuje rozvoj rybářské kultury v komunitě.
Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Dobříš
Organizace - aktivity, kroužky a kurzy pro děti a mládež Organizace - kurzy pro dospělé Organizace - kulturní akce

Sdružení zabraňující K přestavbě letiště na veřejné dopravní letiště

Mezinárodní výchovné hnutí pro mládež a děti od 6 let organizuje schůzky, výpravy, akce a tábory.

Úřad oblastního spolku Českého červeného kříže Nymburk.

Hlavní náplní organizace je praktická terénní ochrana volně žijících živočichů, zejména ohrožených druhů. Monitoring a ochranářská opatření např.: instalace budek, hnízdních plošin, záchranné transfery živočichů, péče o zraněné živočichy, aktivní ochrana biotopů atd.

Český svaz chovatelů drobného zvířectva.

Konopářský svaz. Pěstování a využití konopí setého.

volné sdružení všech, kterým není osud tohoto světa lhostejný. Je to nadstranická organizace obdobně smýšlejících lidí, kteří se chtějí aktivně angažovat v boji za lepší a spravedlivější zítřek a chtějí prosazovat radikální změny v ekonomicko-politických otázkách řízení našeho státu, jakožto i ve všech ostatních sférách jakkoli souvisejících s ...