Možnost stát se členy sdružení podporující preventivní zdravotnickou péči, sdružení rodičů, dětí, speciálních pedagogů, sdružení majitelů nemovitostí nebo sdružení na podporu ekologických aktivit. Spojte se s lidmi, kteří mají stejné zájmy a cíle jako vy.

Občanské sdružení: - tábory pro začátečníky - výcvikový kurz pro pokročilé - pobyty na statku i pro celé rodiny - vyjížďky - výlety - celodenní program - výcvik - obsedání koní, ustájení.

Sdružení pro seniory.informační centrum. Pobočka ve Zruči nad Sázavou: telefon: 327 531 631, 327 543 159 fax: fax: 327 534 159 E-mail: zivot90@mybox.cz adresa: Sad Míru 789, 285 22 Zruč nad Sázavou

Prázdninový pobyt s tancem pro děti a mládež od 9-18 let možno i rodiči. Místo pobytu: Hrachov u Sedlčan,Rekreační středisko LDP* Vltava. Styly: současné disco,klasické a moderní country,další techniky.

Vodácký klub: - jsme klub s dlouholetou tradicí - disponujeme kvalitním vodáckým i rekreačním zázemím - máme vlastní přístaviště - organizujeme sportovní akce pro děti i dospělé - závodíme na pramicích a raftech.

Občanské sdružení: - resocializace drogově závislých.

Křesťanské sdružení mladých lidí, mladežnická organizace.

Dětský hospic, podpora rodin s nemocnými dětmi, podpora herní práce s dětmi v nemocnicích

Služby: -kontaktní, poradenské služby pro uživatele drog. -terénní program pro uživatele drog. -sociální, poradenská služba pro sociálně vyloučené osoby. -preventivní programy.

Posláním občanského sdružení AISIS je především podpora změn vztahů a atmosféry ve školách.

Škoda Rally Club: - občanské sdružení licencovaných závodníků, kteří jako předjezdci zajištují pořadatelům rally SAFETY činnost pomocí profesionálně vybavených vozidel. Ročně zajišťujeme 15-20 soutěží ME a MČR a záznamy z tratí předáváme pořadatelům soutěží.

Dům dětí. Zájmové kroužky: -tanec -elektro -cvičení aerobic -jazyky -keramika -rybářský kroužek -šachy -florbal -bojové umění -šipky -a další.