Možnost stát se členy sdružení podporující preventivní zdravotnickou péči, sdružení rodičů, dětí, speciálních pedagogů, sdružení majitelů nemovitostí nebo sdružení na podporu ekologických aktivit. Spojte se s lidmi, kteří mají stejné zájmy a cíle jako vy.

Centrum pro zdravotně postižené kraje Vysočina, o.p.s.
Posláním Centra pro zdravotně postižené kraje Vysočina (v Jihlavě, Havlíčkově Brodě, Pelhřimově, Třebíči nebo ve Žďáře nad Sázavou) je prostřednictvím sociálního poradenství zvyšovat informovanost osob se zdravotním postižením, podporovat jejich nezávislost a samostatnost a napomáhat jim ke zvýšení či udržení kvality života.
Centrum pro zdravotně postižené kraje Vysočina, o.p.s.
Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Dobříš
Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Dobříš se věnuje chovu, ochraně a lovu ryb, propagaci a podpoře rybaření v regionu. Spravuje rybníky, organizuje rybářské závody, vzdělávací akce a rybářský ples. Podílí se na ochraně vodních ekosystémů a zajišťuje rozvoj rybářské kultury v komunitě.
Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Dobříš
Sdružení - rozvoj internetu a počítačové gramotnosti občanů města - budování vysokorychlostní síťové infrastruktury - zajišťování volnočasové aktivity mládeže v souvislosti s používáním výpočetní techniky a internetu. Internetové připojení.

Informační činnost v oblastech: - lidská práva - práva zvířat

Občanské sdružení - podpora místních ekonomických a ekologických aktivit

Občanské sdružení - pořádání letních dětských táborů.

ShineBean působí v oblasti mezinárodní humanitární a rozvojové spolupráce, globálního rozvojového vzdělávání a osvěty.

Občanské sdružení: - pomáhá při léčbě dětí i dospělých v oblasti fyzické, psychické, sociální, především pomocí zooterapie

Občanské sdružení: - služby v oblasti pomoci dětem ze sociálně slabých rodin a jejich rodičům.

Služby. -sdružení na podporu a rozvoj životního stylu dětí a mládeže