Možnost stát se členy sdružení podporující preventivní zdravotnickou péči, sdružení rodičů, dětí, speciálních pedagogů, sdružení majitelů nemovitostí nebo sdružení na podporu ekologických aktivit. Spojte se s lidmi, kteří mají stejné zájmy a cíle jako vy.

Činnosti v oblasti vlastních nemovitostí (kromě pronájmu) Činnosti zájmových svazů, spolků, klubů

Baťova vila. Regionální evropské informační centrum. Nadace Tomáše Bati: -podporuje věci veřejné a lidem prospěšné (vzdělávání mládeže aj.). Prohlídky jsou možné po objednávce pouze pro školy a skupinky lidí, jinak pro veřejnost zavřeno.

Nadace: -výchova a vzdělávání mladých lidí, podpora mimoškolních aktivit žáků, učňů a studentů ve zlínském regionu -ekologické aktivity, péče o životní prostředí a trvale udržitelný život ve zlínském regionu -rozvoj a budování zdravé občanské společnosti ve zlínském regionu.

Český svaz tělesné výchovy. - provoz instituce jenž organizačně, administrativně a ekonomicky podporuje činnost sdružených spolků, prosazuje a chrání jejich společné zájmy a práva.

Český svaz tělesné výchovy. Zlínské krajské sdružení ČSTV. Provozování, správa: - sportovní zařízení.

Regionální rada odborových svazů ČMKOS Zlínského kraje.

SK Sokol FK Kudlov -organizace má 81 členů z toho 35 dětí do 18 let. -provozovaný druh sportu: kopaná -organizace má sportoviště v pronájmu od Filmových Ateliérů Bonton Zlín.

Zprostředkování komunikace a kontaktu občanů se společenským prostředím. Podpora prosazení jejich práv a zájmů. Poradna: -ve spolupráci s obecními, Městskými a krajskými úřady, úřady práce, neziskovými organizacemi, MPSV usiluje o: -zabránit sociálnímu vyloučení občana -pomoc zadluženému a předluženému občanu.

Nabídka léčebné a sociální rehabilitace zdravotně postižených civilizačními chorobami.

Český svaz žen. Činnost: -sdružuje (sdružení) ženy. Působnost: -Zlínský kraj

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska. Hasičský sbor. Hasiči. Sbor dobrovolných hasičů.

Sbor dobrovolných hasičů. Hasičský sbor. Hasiči.

Sbor dobrovolných hasičů. Hasičský sbor. Hasiči. Požární zbrojnice.

Centrum pro rodinu a sociální péči. Poskytované služby: -příprava mladých lidí na manželství a rodičovství -pomoc manželům k prevenci a ke zvládnutí možných krizových stavů v rodině -informační služby zaměřené na pomoc rodinám -vlastní sociální programy -zřizování kroužků pro děti a rodiče, péče o všestranný růst dětí a mládeže ...