Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha

Vzdělávání se v ČR realizuje na základních, středních, vyšších odborných a vysokých školách, státních, veřejných nebo soukromých. Vědecká činnost je prováděna na specializovaných pracovištích, často na akademické půdě v rámci vysokoškolského vzdělávání.

Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Mateřská škola Trhanov je dvoutřídní a poskytuje dětem komplexní předškolní vzdělání. Školka má dvě třídy, šatny, ložnice a sociální zařízení pro každou třídu samostatné. K budově patří také velká školní zahrada. Snažíme se, aby se v naší školce líbilo dětem ale i rodičům. Naleznete nás na adrese Trhanov 33.
Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Nové titrátory mají o 50% menší rozměr při maximálním využití pracovní plochy. Uzavřené tělo je navrženo tak, aby odolalo rozlití a prachu a displej s vysokým kontrastem Vám ukáže vše, co potřebujete. Unikátní dávkovací čerpadlo o objemu 40 000 kroků je schopné dávkovat extrémně malé objemy a dosáhnout velmi přesného koncového bodu. Algoritmus ...
Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Základní škola Sněžné poskytuje svým žákům kvalitní vzdělání od první až do deváté třídy. Děti jsou vzdělávány dle programu Děti Vysočiny, který preferuje výuku anglického jazyka od prvního ročníku, zaměřuje se na ekologii a poznávání našeho regionu. Podporujeme též ekologickou výchovu a zároveň jsme členem sítě škol podporujících zdraví.
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Základní škola - školní družina, tel. 604 474 057 - školní jídelna, tel. 733 769 280. Mateřská škola - tel. 604 754 058, 481 596 299.

Základní škola Dr. Františka Ladislava Riegra Semily - školní družina, tel. 481 655 813 - školní jídelna, tel. 481 623 736.

Služby - logistické poradenství, vzdělávání a audity - člen komory logistických auditorů č. 09020.

Základní škola a Mateřská škola Roztoky u Jilemnice, příspěvková organizace Roztoky u Jilemnice 190.

Základní škola - školní družina, tel. 739 139 491 - školní jídelna, tel. 481 523 698.

Výroba, e-shop - bylinná mýdla podle originálních receptur. Kurzy a workshopy výroby přírodní kosmetiky.

Základní škola Poniklá, příspěvková organizace - 1. a 2. stupeň.

Základní umělecká škola Lomnice nad Popelkou, příspěvková organizace - vyučujeme v těchto uměleckých oborech: hudební, taneční, výtvarný a literárně-dramatický.

Vladimíra Drgová, spoluautorka expozice Třeboň v marcipánu. Pořádání jednodenních kurzů modelování postav a figurek z marcipánu. Lektorka cukrářských kurzů Ruční výroba marcipánových figurek, postav a byst. Výroba i podle dodané fotografie.

Škola potápění GoDive provádí výcvik potápěčů od začátečníků až po ty nepokročilejší v programu celosvětově uznávané IANTD. Rovněž provádí výcvik potápěčů na uzavřeném dýchacím okruhu elektronicky řízeném přístroji CCR Meg15 (ISC Megalodon).

Naše společnost se zabývá vývojem umělé inteligence a jejím využitím v aplikacích, kde se s nimi většina lidí běžně setkává. Zabýváme se též vzděláváním a prezentací nových trendů v oblasti.

Provozujeme soukromou mateřskou školku v obci Bašť v okrese Praha-východ. Součástí našeho výukového programu je angličtina. Zajišťujeme také výuku pro cizince či rodinné poradenství.

Mezinárodní Montessori škola v Praze (International Montessori School of Prague, mateřská škola a základní škola, s.r.o.) nabízí jedinečný a individuální přístup ke vzdělávání každého z žáků. Dětem od osmnácti měsíců do dvanácti let poskytujeme autentické Montessori vzdělání vedené plně v anglickém jazyce. Děti, které prošly naším předškolním ...

Kulturní centrum Prahy 5 je určeno pro všechny věkové kategorie, můžete navštěvovat zájmové kroužky jako je hra na kytaru, flétnu, klavír, trumpetu. Dále pořádáme kurzy malování a kreslení pro malé i velké. Nebo si přijďte zacvičit.

Mateřská školka Hrošík Nová soukromá školka a jesličky pro děti od 2 do 6 let v klidné lokalitě plné zeleně v Praze 10. Přijďte mezi nás.

Smile studio mateřská školka Soukromá mateřská školka s velkým množstvím aktivit v ceně. Rodinné prostředí, individuální přístup, kvalifikovaný personál. Smile Studio příměstský tábor Pořádáme také letní příměstské tábory v Praze a to v lokalitách - Prosek, Ládví, Florenc a dále Velké Přílepy, Roztoky a Dejvice.

Základní umělecká škola, Hostinné umožňuje všem dětem, ale i dospělým vzdělávat se v umělecké oblasti. Mohou rozvíjet své dovednosti ve hře na rozmanité hudební nástroje, tancování či malování. Naučíme Vás hrát na klavír, kytaru, housle, saxfon a další hudební nástroje. Osvojíte si základy technik malování, kresby, grafiky a nebo se můžete ...

Společnost Elidis s.r.o. z Odolena Vody se zabývá vývojem a uplatněním elektronických měřících a řídících průmyslových systémů s důrazem na výpočetní techniku. Další neméně důležitou činností je sféra magnetických materiálů a měření. Především se zabýváme prodejem magnetických materiálů, jako jsou magnety všech druhů a tvarů, pružné ...

Vědecký institut Ústav fyziky plazmatu AV ČR, v.v.i. se zabývá vědeckým výzkumem fyziky plazmatu a jeho aplikacemi. Akademie věd České republiky je tvořena z 53 vědeckých ústavů a my jsme jedním z nich. Výzkum, vývoj: - řízené termojaderné slučování - využití elektrických výbojů - generátory plazmatu - interakce plazmatu s jinými ...

Vzdělávací a lektorská činnost: - pedagogických pracovníků, - řídících pracovníků ve školství. Nakladatelství: - odborná literatura.