Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha

Vzdělávání se v ČR realizuje na základních, středních, vyšších odborných a vysokých školách, státních, veřejných nebo soukromých. Vědecká činnost je prováděna na specializovaných pracovištích, často na akademické půdě v rámci vysokoškolského vzdělávání.

Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Nové titrátory mají o 50% menší rozměr při maximálním využití pracovní plochy. Uzavřené tělo je navrženo tak, aby odolalo rozlití a prachu a displej s vysokým kontrastem Vám ukáže vše, co potřebujete. Unikátní dávkovací čerpadlo o objemu 40 000 kroků je schopné dávkovat extrémně malé objemy a dosáhnout velmi přesného koncového bodu. Algoritmus ...
Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Mateřská škola Trhanov je dvoutřídní a poskytuje dětem komplexní předškolní vzdělání. Školka má dvě třídy, šatny, ložnice a sociální zařízení pro každou třídu samostatné. K budově patří také velká školní zahrada. Snažíme se, aby se v naší školce líbilo dětem ale i rodičům. Naleznete nás na adrese Trhanov 33.
Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Základní škola Sněžné poskytuje svým žákům kvalitní vzdělání od první až do deváté třídy. Děti jsou vzdělávány dle programu Děti Vysočiny, který preferuje výuku anglického jazyka od prvního ročníku, zaměřuje se na ekologii a poznávání našeho regionu. Podporujeme též ekologickou výchovu a zároveň jsme členem sítě škol podporujících zdraví.
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Prodej, servis, revize - hasicí technika. Služby - školení zaměstnanců - technik požářní ochrany.

Základní škola. Mateřská škola. Školní družina: - tel.: 739 451 327 Školní jídelna: - tel.: 607 042 692

Taneční studio CARAVANA nabízí kurzy orientálního tance. Pořádáme kurzy břišních tanců a arabského flamenca pro ženy i dívky, začátečnice či pokročilé. Organizujeme také víkendové semináře, pobyty s tancem a taneční večery pod vedením certifikovaných profesionálních tanečnic a lektorek. Taneční studio, služby: - taneční kurzy - pravidelné ...

Bezpečnostní služby Servis a montáž - elektronické zabezpečovací systémy Připojení k pultu centralizované ochrany Úklid Plastové karty - potisk Školení a rekalvalifikace v bezpečnostních službách Elektronické zabezpečovací systémy.

Bezpečnostní služby Servis a montáž - elektronické zabezpečovací systémy Připojení k pultu centralizované ochrany Úklid Plastové karty - potisk Školení a rekalvalifikace v bezpečnostních službách Elektronické zabezpečovací systémy

Modistka Daniela Veselá se specializuje na ruční výrobu všech druhů dámských klobouků na míru z tradičních materiálů. Vyrobíme pro Vás originální klobouk přesně podle Vašich představ či příležitosti. Náš kamenný obchod najdete na Praze 7, ulice Milady Horákové. Ruční výroba, šití, prodej, internetový obchod, e-shop: - dámské klobouky - ...

Leasing, prodej, pronájem lešení: - fasádní - pojízdné - hliníkové - modulové - zastřešení - doplňky - vrátky. Kompletní lešenářské práce. Školení lešenářů firemním instruktorem lešenářské techniky na lešení ALFIX.

Leasing, prodej, pronájem lešení: - fasádní - pojízdné - hliníkové - modulové - zastřešení - doplňky - vrátky. Kompletní lešenářské práce. Školení lešenářů firemním instruktorem lešenářské techniky na lešení ALFIX.

Společnost ISO Stars EU, s.r.o. působí jako akreditovaná certifikační společnost. Poskytujeme komplexní služby v oblasti provádění auditů systémů řízení. Udělujeme certifikáty systému managementu, nabízíme integrované audity a dále zajišťujeme různá odborná školení. V roce 2013 byla naše společnost akreditována národním certifikačním orgánem ČIA ...

Služby - realizace zadávacích a výběrových řízení - audit veřejných zakázek - konzultační a poradenské služby - právní poradenství. Další činnost - potápěčský kurz, výcvik (tel. 602 481 243).

Služby - projekty v oboru oční optiky a optometrie - pořádáme teambuilding, eventy, kongresy, odborné školení a veletrhy.

Služby - výtvarný ateliér pro talentované děti - hudební přípravka, hra na zobcovou flétnu, zpěv.

Výuka, kurzy: - anglický jazyk, angličtina - německý jazyk - španělský jazyk, španělština.

Soukromá základní škola a mateřská škola - vícejazyčné vzdělávání, výuka jazyků rodilými mluvčími.

Služby - příměstské tábory pro děti - kroužky pro děti i dospělé. Adresa: - Hřiště Střední zdravotnické školy, Bartošova čtvrť.

Soukromá mateřská škola a základní škola s výukou jazyků rodilými mluvčími.

Mateřská škola s výukou angličtiny: - Sadová 1385, Mařatice, 686 05 Uherské Hradiště - Panská 24, 686 04 Kunovice.

Střední škola, učiliště. Učební obory: - mechanik opravář motorových vozidel - autoelektrikář - karosář Maturitní obor: - dopravní prostředky. Nástavbové maturitní obory: - dvouletý denní - provozní technika - tříletý dálkový - provozní technika.

Taneční studio a taneční klub paní Hany Flekrové nabízí taneční kurzy, vystoupení, taneční tábory a jiné akce pro děti, mládež a dospělé. Taneční klub sdružuje zájemce o sportovní a společenský tanec, připravuje páry na soutěže se zaměřením na tance latinskoamerické a standardní a sám také pořádá celostátní soutěž Holický kramflíček. Taneční ...

Zajištění, organizace: - konference, školení, kongresy - organizace lékařských, zdravotnických akcí.

Služby: - vzdělávání v oblasti bezpečnosti práce - poradenská a revizní činnost v oblasti jeřábnické techniky, parních kotlů a tlakových a plynových zařízení.

Služby: - překlady a tlumočení z a do francouzského a německého jazyka - výuka