Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha

Vzdělávání se v ČR realizuje na základních, středních, vyšších odborných a vysokých školách, státních, veřejných nebo soukromých. Vědecká činnost je prováděna na specializovaných pracovištích, často na akademické půdě v rámci vysokoškolského vzdělávání.

Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Nové titrátory mají o 50% menší rozměr při maximálním využití pracovní plochy. Uzavřené tělo je navrženo tak, aby odolalo rozlití a prachu a displej s vysokým kontrastem Vám ukáže vše, co potřebujete. Unikátní dávkovací čerpadlo o objemu 40 000 kroků je schopné dávkovat extrémně malé objemy a dosáhnout velmi přesného koncového bodu. Algoritmus ...
Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Mateřská škola Trhanov je dvoutřídní a poskytuje dětem komplexní předškolní vzdělání. Školka má dvě třídy, šatny, ložnice a sociální zařízení pro každou třídu samostatné. K budově patří také velká školní zahrada. Snažíme se, aby se v naší školce líbilo dětem ale i rodičům. Naleznete nás na adrese Trhanov 33.
Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Základní škola Sněžné poskytuje svým žákům kvalitní vzdělání od první až do deváté třídy. Děti jsou vzdělávány dle programu Děti Vysočiny, který preferuje výuku anglického jazyka od prvního ročníku, zaměřuje se na ekologii a poznávání našeho regionu. Podporujeme též ekologickou výchovu a zároveň jsme členem sítě škol podporujících zdraví.
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Jazykové kurzy angličtiny, němčiny, francouzštiny, španělštiny, italštiny, ruštiny a polštiny vedené českými lektory i rodilými mluvčími. Výuka zaměřená na mluvený projev v malých skupinách. Obchodní angličtina i příprava na Cambridgeské zkoušky KET, PET, FCE, CAE. Zajišťujeme výuku individuální, pro firmy i veřejnost. Nástup po celý školní rok s ...

Kurzy: - asertivita - finance pro manažery - komunikační dovednosti - koučování - leadership - manažerské dovednosti.

Školička Lupáček je soukromá mateřská školka a jesle v Praze 4, poskytující komplexní péči pro děti od 1 roku do 7 let. Pohlídáme vaše ratolesti v řadovém rodinném domku se zahrádkou. Probíhá zde také výuka anglického nebo německého jazyka formou hry 2 x týdně.

A) KURZY: Opakovaně pořádáme kurzy, na kterých prakticky u počítače a za pomocí lektora můžete pronikat do podstaty programování, do detailů platformy .NET a programovacího jazyka, tvorby webu i návrhu databází a databázových aplikací.

Zabýváme se poskytováním školení v oblasti IT a jazykových dovedností.

Služby: - překlady angličtina - výuka, doučování - korektury

Dovoz a prodej vysoce kvalitních vín. Sommelierský servis. Dárková balení pro obchodní partnery, přátele a blízké. Školení odborného personálu, zájemců a milovníků vín. Poradenství při sestavování soukromých vinných sbírek a investic do vína. Řízené degustace vín, semináře a tematické večeře (snoubení vín a pokrmů).

Vzdělávací agentura: - kurzy, školení pro firmy a podnikatele.

Fotografické služby: -fotopráce -fotokurzy -fotoškola -podvodní fotografování -potapěčské kurzy -IANTD - international asociation nitrox and technical divers -technický potapěč a instruktor.

Plavecká škola - Olomoucké Káče - vanička od 3 měsíců - základní kurz od 6 měsíců - pokračovací kurz do 4 let - plavecký výcvik od 3 - 7 let.

Služby - vzdělávací instituce - semináře.

Revize a inspekce jeřábů, revizní zkoušky jeřábů, revize pracovních plošin. Revize a kontroly vázacích prostředků. Školení jeřábníků a vazačů a školení obsluhy pracovních plošin.

Vzdělávací společnost: - rekvalifikační, certifikované kurzy z oblasti podnikání, účetnictví, daní a marketingu.

Jazykové centrum, výuka: - angličtina - němčina - výuka přes Skype - angličtina pro nejmenší

Služby: - výuka, doučování německého jazyka, němčiny - překlady z němčiny do češtiny/z češtiny do němčiny.

Služby: - výuka angličtiny - překlady

Služby: - odborný servis pro pěstitele a cukrovary - výzkum, pokusy - poradenství - rostlinná výroba

Služby: -střední odborná škola -obory: -kuchař - číšník -číšník -číšník - servírka pro obsluhu -kuchař pro přípravu jídel -cukrář.

Výuka, kurzy: - angličtina Služby: - překlady, tlumočení Kancelář, učebny: Na Burince 339, Sušice

Meridian International School (MIS) je mezinárodní anglická škola, jejíž ucelený vzdělávací systém se skládá z mateřské školy, 1. stupně základní školy a nižšího a vyššího gymnázia. Nachází se v klidné lokalitě Prahy 8 – Kobylisy, v docházkové vzdálenosti od stanic metra Ládví a Střížkov a tramvajové a autobusové zastávky Třebenická. V MIS ...

Poskytování poradenství a firemního vzdělávání v oblastech prodeje či řízení a zákaznických služeb. Pořádání kurzů a seminářů.