Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha

Vzdělávání se v ČR realizuje na základních, středních, vyšších odborných a vysokých školách, státních, veřejných nebo soukromých. Vědecká činnost je prováděna na specializovaných pracovištích, často na akademické půdě v rámci vysokoškolského vzdělávání.

Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Nové titrátory mají o 50% menší rozměr při maximálním využití pracovní plochy. Uzavřené tělo je navrženo tak, aby odolalo rozlití a prachu a displej s vysokým kontrastem Vám ukáže vše, co potřebujete. Unikátní dávkovací čerpadlo o objemu 40 000 kroků je schopné dávkovat extrémně malé objemy a dosáhnout velmi přesného koncového bodu. Algoritmus ...
Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Mateřská škola Trhanov je dvoutřídní a poskytuje dětem komplexní předškolní vzdělání. Školka má dvě třídy, šatny, ložnice a sociální zařízení pro každou třídu samostatné. K budově patří také velká školní zahrada. Snažíme se, aby se v naší školce líbilo dětem ale i rodičům. Naleznete nás na adrese Trhanov 33.
Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Základní škola Sněžné poskytuje svým žákům kvalitní vzdělání od první až do deváté třídy. Děti jsou vzdělávány dle programu Děti Vysočiny, který preferuje výuku anglického jazyka od prvního ročníku, zaměřuje se na ekologii a poznávání našeho regionu. Podporujeme též ekologickou výchovu a zároveň jsme členem sítě škol podporujících zdraví.
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Autorská malba - nástěnné malby interiérů pro děti - dekorační samolepky - ilustrace knih. Webdesign - tvorba webových stránek. Výtvarné kurzy - výtvarné kurzy a kroužky pro děti.

Výuka anglického, francozského a španělského jazyka - jazykové kurzy - intenzivní výuka jazyků.

Služby: - koučink - branding - mediace v rodinných záležitostech.

Kurzy jógy - soukromé lekce jógy - kurzy pro rodiče s dětmi.

Škola angličtiny - kurzy angličtiny pro děti od nejmenších až po studenty.

Andělský certifikovaný průvodce a médium - andělské semináře.

Revize, kontroly a zkoušky plynu v průmyslu. Revize, kontroly a zkoušky plynových spotřebičů. Kontroly plynových zařízení. Revize a zkoušky v průmyslu: - rozvody topných plynů - průmyslové plynovody - regulační stanice plynu - snižování tlaku plynů - průmyslové plynové spotřebiče - průmyslové plynové pece - spotřeba plynu spalováním Školení a ...

Výuka, překlady, tlumočení: - vietnamský jazyk Tematické přednášky a kurzy.

Bezpečnost a hygiena práce: -zpracování dokumentace. Požární ochrana: -zpracování dokumentace.

Služby: -plavecká škola -mateřská škola -lekce aquaerobicu -lekce pro těhotné -laktační poradnu -rekvalifikační kurzy -finská sauna -infrasauna

Služby: - osobní trenér fitness - výživové poradenství - kondiční trenér - skupinový lektor.

Služby: - hlídání dětí - doučování - úklidové služby - venčení a hlídání psů - hodinový manžel - dětské oslavy

Služby BOZP a PO - činnost v oblasti požární ochrany, bezpečnosti práce a bezpečnosti technických zařízení - vedení dokumentace, kontroly objektů - revize a zkoušky tlakových a plynových zařízení - školení a odborná přípravu osob.

Prototypová dílna, projekce, konstrukce: - zajištění kompletního vývoje strojírenských výrobků a zařízení - výroba prototypů nebo ověřovacích sérií.

Poradenství v oblasti zdravé výživy. Zajištění jídelníčku bez náhražek a polotovarů. Pořádání přednášek.

Služby: - vizážistika - kosmetika - kurzy líčení.

Zájmové sdružení Rodinný klub: - cvičení pro děti, dospělé.

Účetní a daňová kancelář. Služby: - vedení, zpracování účetnictví, daňové evidence, mzdové agendy - finanční poradenství - zpracování dokumentace pro jednání s peněžními ústavy - kurzy, školení .

Služby: - mezinárodní jesle. Jesličky: Elišky Krásnohorské 6 110 00 Praha 1

Soukromá školka, která podporuje vyvážený rozvoj dětí na principech vypracovaných Dr. Marií Montessori - mateřská škola.

Centrum pro výchovu a vzdělání.