Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha

Vzdělávání se v ČR realizuje na základních, středních, vyšších odborných a vysokých školách, státních, veřejných nebo soukromých. Vědecká činnost je prováděna na specializovaných pracovištích, často na akademické půdě v rámci vysokoškolského vzdělávání.

Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Nové titrátory mají o 50% menší rozměr při maximálním využití pracovní plochy. Uzavřené tělo je navrženo tak, aby odolalo rozlití a prachu a displej s vysokým kontrastem Vám ukáže vše, co potřebujete. Unikátní dávkovací čerpadlo o objemu 40 000 kroků je schopné dávkovat extrémně malé objemy a dosáhnout velmi přesného koncového bodu. Algoritmus ...
Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Základní škola Sněžné poskytuje svým žákům kvalitní vzdělání od první až do deváté třídy. Děti jsou vzdělávány dle programu Děti Vysočiny, který preferuje výuku anglického jazyka od prvního ročníku, zaměřuje se na ekologii a poznávání našeho regionu. Podporujeme též ekologickou výchovu a zároveň jsme členem sítě škol podporujících zdraví.
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Mateřská škola Trhanov je dvoutřídní a poskytuje dětem komplexní předškolní vzdělání. Školka má dvě třídy, šatny, ložnice a sociální zařízení pro každou třídu samostatné. K budově patří také velká školní zahrada. Snažíme se, aby se v naší školce líbilo dětem ale i rodičům. Naleznete nás na adrese Trhanov 33.
Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Služby: - individuální výcvik psů - hlídání psů (dlouhodobé, krátkodobé).

Služby - copyeditor, copywriter a obsahový stratég - mentoring a školení - vytváření publikačních plánů pro web, blogy, sociální sítě.

Vývoj - webové aplikace - software Kurzy, školení - IT specialistů Outsourcing

Překladatelská a tlumočnická činnost: - překlady z/do angličtiny - překlady z/do francouzštiny. Jazykové kurzy: - výuka angličtiny - výuka francouzštiny.

Škola Kineziologie světla, Automatická kresba, Diagnostika, Karmické konstelace, Fenomény světla, Meditace světla, výuka Nauky o světle. Nakladatelství CARUSELL - kniha a karty Mandaly uvědomění, kniha a karty Léčivé modlitby světla, kniha O duších a světle, atd. Centrum zdraví CARUSELL - čínská medicína, sebelečení, hlubinné terapie, ...

Jsme rádi, že Vás můžeme přivítat v našem novém mateřském centru Veverka. Máme pro vás širokou nabídku kurzů pro děti i dospělé. Mimo mateřského centra a všeho, co k němu patří vám můžeme nabídnout i útulnou kavárnu, kde si můžete vybrat z pestré nabídky teplých i studených nápojů, dobrého moravského vína i něčeho dobrého na zub.

Jazyková škola - výuka jazyků - pomaturitní studium jazyků. Další učebny Truhlářská 22 110 00 Praha 1 Na Florenci 1686/9 110 00 Praha 1

Nabízíme komplexní služby v oblasti práce se zaměstnanci. Jsme klientům partnery po celou dobu životního cyklu zaměstnance. Nejčastěji řešíme: - Trénink, koučink, mentoring - Práci s talenty - Motivaci a odměňování - Hodnocení zaměstnanců - Cílené vyhledávání - Kompetenční modely - Personální audity - Tvorbu HR systémů a procesů.

Kurzy a rekvalifikace - osvědčeni o profesní kvalifikaci v oblasti vizážistiky - osobní make-up kurzy a semináře - kurzy pro začátečníky i pokročilé.

Překladatelské a tlumočnické služby: - překlady z/do němčiny - překlady z/do francouzštiny - soudní překlady - tlumočení - francouzský a německý jazyk. Výuka jazyků: - němčina, francouzština, angličtina.

Služby: - mezinárodní kamionová doprava - vnitrostátní kamionová doprava - odtahová služba - sběrná služba - spedice - skladování - školení řidičů. Provozovna: Areál „Bývalá celnice / GAIS“ Borská 40, 301 00 Plzeň Obchod: Andrle Josef tel: .+420 602 608 113 email: josef.andrle@mapler.cz Školení: Ing. Andrle Radek tel: .+420 ...

Překladatelská činnost - překlady do němčiny i z německého jazyka. Výuka německého jazyka.

Školka Malvína Futurama: - mateřská škola. - jesle. Mateřská škola Malvína Karlín: - Křižíkova 159/56, Praha 8 - tel.: 732 233 299

Služby: - průvodcovská činnost - výuka ruštiny, angličtiny - přednášky

Vývojové práce v oblasti energetických zdrojů, úspor energií, spalování a paliv pro elektrárny. Vývoj kogeneračních jednotek, vyvíječů páry a práce na zvyšování životnosti namáhaných částí uhelných mlýnů

Jazyková škola, výuka, kurzy: - angličtina - španělština - němčina - ruština - francouzština - čínština - italština - jazykové tábory pro děti.

Služby v oblasti: - bezpečnost a ochrana zdraví při práci (BOZP) - požární ochrana.

Letecká škola: - výcvik létání - zapůjčení, pronájem ultralehká letadla.